Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Ahojda lidičky.Konečně po delší nucené odmlce, jsem se Vám mohla ozvat.Psala jsem asi před 14 dny ohledně užívání léku: Wellbutrin,po vysazení argofanu.Až v podstatě nyní jsem opět schopná napsat.Změna z Argofanu na Wellbutrin, byla hrůzostrašná!!! Vlastně jako bych se začala od počátku léčit s depresíí . Hned druhý den po jeho užití se mi nejprve začala strašně motat hlava, že mě musel starší syn vodit i na WC natož do vany,tam se mi udělalo tak špatně a celá jsem se rozklepala a začala mít ztuhlé ruce a nohy samo začalo se schylovat zřejmě ke křečím,přitom jsem byla už po argofanu zcela v pohodě dost dlouho.Navíc jsem neměla žádné psych. vypětí,naopak prožívám krásné a spokojené období a tak vím přesně, že tyto stavy způsobil lék, nikoli mé zhoršení stavu.Lidi 4 den jsem po něm byla hotová,to tak,že jsem nebyla schopná sednout do auta a řídit a hlavně normálně fungovat, což musím protože jsem sama na dvě děti.Jo také jsem po něm byla hyperaktivní a nervózní a byla jsem na všechny agresivní.Lidi,bože už něco takového nechci znovu zažít.Mazala jsem k lékařce,která mi lék vysadila a dala opět argofan.Po něm stále ale tloustnu.Takže budu tlustá, ale v pohodě.Jo.Jo. Držím všem pěsti a já jdu žehlit,brrr. Mějte se fajn a držte se!!! E.

Přidat nový komentář