Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Bolesti bederní páteře

Mám problém,který se ozývá až po skončení pracovní doby.Když skončím v práci a jdu domů stane se mi.že nedojdu ani domů.Na levé straně páteře mi jakoby něco vystřelilo do bokua neudělám už krok.Pak musím opatrně levou nohou našlápnout na špičku a udělat pomalu udělat krok nebo zakroužit s nohou.aby to se to uvolnilo.Je to strašná bolest.A doma se pak bojím vůbec sednout jak to strašně bolí.V práci mi to nedělá.ale teprve až jsem v klidu.Mám po operaci L5L4 na pravé straně v roce 1999.Mezití jsem měla nález výhřev plotínky.Ale se mi ztratil podle CT 2008.Prosím má někdo podobné problémy a co mu pomohlo od bolesti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Pavlína

Dobrý den pokud bych vám měla poradit tak bych vám doporučila bylinný sirup.Obsahuje 26 bylin a zbavil by vás bolesti bederní páteře ale i kloubů, altrózy....a dalšíonemocnění.Pokud byste měli zájem pište na email [email protected] ráda pomohu.

Jana Novakova

Vazena pani, vybodnete se na sirup a podobne FALESNE rady! Bolest bederni patere signalizuje nejaky problem v postaveni patere nebo svasltva, a tyto veci se nevyleci bylinnym sirupem, jak Vam slibuje tady pani sarlatanka Flicekrtova. Je treba kontaktovat neurologa, ktery Vam bederni pater odblokuje a doporuci vhodne rehab. a cviceni, popr. overi zda neni problem primo v plotynce.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce