Inzerce https://www.lekarna.cz/vyprodej-opalovani/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vyprodej-opalovani

Horní cesty dýchací

Pomohu s problémy s horními cestami dýchacími... Jestliže pochopíte, že naše tělo je úžasný systém a v případě, že se objeví jakýkoliv problém, není to jen problém té oné části, ale celého těla,tedy jsme jedno tělo a je třeba jej brát komplexně .Vysvětlím napište:dagmarcekanzavinacsez nam.cezet

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Tom
1x

Ach, ahoj. Předem musím říct, že jsem z tohoto diskusního portálu naprosto zoufalý, protože jsem nepřišel jak založit nové vlastní téma ani po 20ti minutovém bádání a to jsem prosím mladý vysokoškolský student informatiky, takže podobný neúspěch je pro mě ojedinělý a ubíjející ;D Použiji tedy téma tady tohohle šarlatána, kde by to snad nemuselo nikomu vadit - a budu doufat, že se sem někdo podívá. Omlouvám se, že vás budu znechucovat informacemi o svém zdraví, ale to k diagnose asi patří. Začalo to normální rýmou, přešlo ve velkou rýmu a teď už denně prosmrkám roli kuchyňských papírových útěrek, popravdě netuším, kde se to ve mě bere. Hleny byly průhledné, jindy eh méně průhledné a poslední dny už jsou růžové s nádechem krve. Nekašlu, jenom smrkám a přestože smrkám pokaždé co to jde, cítím že mi to stéká až do krku, když jsem se snažil to od tama dostat řádným potáhnutím do dutiny ústní a vyplivnutí, tak byl hlen tak hustý, že se držel z části v ústech, části v krku v jednom kuse, pokus skončil samozřejmě poblitím. Při každém polknutí cítím, že tím stahuji i část hlenů hloub - opakuji, že smrkám kdykoliv to jenom jde, takže žádné popotahování. Poslední dny se k tomu přidala občasná bolest někde za horním patrem - nevím co tam je, možná nějaká sliznice, mandle ani krk mě nebolí. Zato tahle bolest je teď už i při každém polykání. Cítím tlak na uši - nijak závratný, mám pravděpodobně zvýšené teploty a občas tupou bolest hlavy. Nikam nechodím, jsem zavřený doma, dlouho spím, žádné změny k lepšímu. K lékaři si nemůžu zajít, protože jsem studijně ve Finsku a nikdy jsem tu u žádného nebyl a netuším, kde bych ho našel a co je třeba. Mám v plánu se vracet do dvou týdnů domů na svátky. Teď otázky - co mi je? Co bych měl dělat? Je to nakažlivé? Zpátky domů mě poveze jeden z řidičů kamionové přepravy známého a cítím se zodpovědně, kdybych třeba měl čekat s léčením do ČR a nakazil jej při cestě na svátky a práci. Co s tím dělám teď - smrkám, beru vitamíny, občas ibalgin na bolest hlavy (ibalgin a vitamíny je jediné čeho tu mám zásobu), piji teplý čaj s citrónem a cukrem (to bych možná neměl?) a jsem zavřený doma v teple - vyčkávám jestli to nepřejde. Pokud mi nebudete umět poradit s léčbou, poraďte mi prosím alespoň s tím, jak tento příspěvek dát do samostatného viditelného tématu. Děkuji.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Mohlo by vás zajímat

Užívání probiotik před cestou do Egypta

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jaká probiotika by jste mi doporučili na cestu do Egypta a jak dlouho před odjezdem užívat? Děkuji za odpověď.

Praktičtí lékaři mohou nově předepisovat další tisícovku léků

Dříve museli pacienti s chronickým onemocněním žádat o recept svého specialistu. To se nyní mění. U některých diagnóz mohou tyto léky v ČR od 1. července předepisovat i praktičtí lékaři. Jedná se třeba o léky na astma, cukrovku nebo třeba kardiovaskulární nemoci.

Jak ošetřit puchýře?

Dobrý den. Jak ošetřit puchýř v případě vzniku?

Infekce močových cest: Jak je poznat a léčit

Zánět močových cest je typickou letní infekcí, která též postihuje zejména ženy. Mezi její příznaky patří především bolest v podbřišku, časté nutkání k močení či bolest při močení, někdy se v moči může objevit i malé množství krve. Způsobují ho bakterie, které se dostávají z vnějšího okolí až do močového měchýře, kde se usazují a množí.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce