Mám potíže s plynatostí. Co na to?
dobry den mam dotaz uzivam 2mesice antikoncepci Mercilon a mam nechranenej pohlavni styk.mohla bych otehotnet kdyz uzivam mercilon?prosim odpoved na muj e-mail :Metal.Girl666@seznam.cz predem moc dekuji
dobry vecer, mela bych dotaz. Drive jsem si nikdy nebrala HA, a ted si beru Mercilon, prvni pilulku jsem uzila hned prvni den menstruaci, ale na 7. den uzivani mela jsem nechraneny pohlavni styk s partnerem, torchu jsem jeste krvacela, myslite ze muzu otehotnet? nebo HA by mela jiz ucinkovat? Dnes jsem si vzala 11. pilulku. dekuji moc.
dobry den mam dotaz uzivam 2mesice antikoncepci Mercilon a mam nechranenej pohlavni styk.mohla bych otehotnet kdyz uzivam mercilon?prosim odpoved na muj e-mail :Metal.Girl666@seznam.cz predem moc dekuji
Otěhotnět můžete i přes jakoukoli ochranu (nějaké procento šance) - jediná stoprocentní ochrana je nemít pohl. styk :)
Dobrý den, užívám HA Minervu a nově jsem po menstruaci, kdy jsem začala antikoncepci brát, vzala prášek Mycosyst. Ovlivňuje účinnost mé HA? Mám se bát otěhotnění, když jsem po týdnu měla nechráněný sex? Děkuji mockrát za odpověď.
Lindynette jsem brala po dobu 7 let, než jsem otěhotněla a žádné problémy jsem neměla, menstruace bez problémů. Za mě zkušenost dobrá.
Já taky Lindynette beru už docela dlouho a žádné problémy s ní nemám, ted ji akorát budu možná vysazovat (kvuli miminku) :)
Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci a začala jsem užívat vitamínky, nevíte c by mi nejvíce pomhlo?
Ano beru nehormonalni antikoncepci, po tom co jsem zacala jist zdrave, komplet zmenila styl zivota tak prisla na radu i antina :-) co by te zajimalo
Přidat nový komentář