Inzerce https://www.lekarna.cz/vse-pro-klouby/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vse-pro-klouby

ako sa vam zacala prejavovat laryngitida

Mojej rocnej dcerke vcera urcili diagnozu laryngitida chcem sa spitat ake boli vase priznaky a ako tejto chorobe predchadzat.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
moni

Chtěla bych se podělit o zkušenosti s laryngitidou.V 11 měsících měl můj syn jen kašel a jakoby když dýchal jsem měla pocit,že v něm chrčí-protože neumí odkašlat jsem si říkal.Raději jsme jeli na pohotovost,raději nás poslali do nemocnice,raději si nás tam nechali(nechápala jsem proč!)A pak to přišlo V NOCI!Řekla jsem si,to už nikdy nechci zažít.Zašla jsem poprvé za léčitelkou(cca 4OOkč)prý nevyvážená jedna plíce a hrdlo.Přesné pro laringitidu.Dostali jsme bylinky-(babské ucho)šalvěj,lípa,černý bez,homeopatika-pokaždé jiné(drosera,pulsatilla,china...)jinak dávkované.Měla jsem vyčíhnuto,že když se objevila hustá rýma tak to v noci na něj přišlo,druhá noc byla vždy nejhorší-to jsem nelenila vytřela v noci podlahu,otevřela okno-chlad(v létě lednici třeba),rozvěsila kolem postele mokré ručníky,prostěradla..A seděla jsem s ním,nenechala jsem ho ležet,byl o mě opřený a chvílema spal.Taky kouř z cigaret je malér!Chodila jsem tam tři roky,první půlrok to na syna tak 3krát přišlo,ale pak už jen málo a to ještě jen lehce štěkavý kašel,který nebyl v kuse hodinu,ale jen tak ,že v noci 3krát zakašlal.Tedˇto bude půl roku a už k p.Zoje nechodíme.Zatím tˇuk tˇuk na zuby je to ok.Minulý týden měl rýmu 2krát zaštěkal,ale rýma už je pryč a nic.Tak uvidíme jak tu zimu zvládneme.Jinak další kontrolní návštěvy byly 150-200kč.Děkuji tímto paní Zoje Hricové.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Anketní otázka

Vyskytly se u vás někdy bradavice?

Zatím hlasovalo 947 lidí

Mohlo by vás zajímat

Letní průjmy – v zahraničí i na zahradě

Stačí málo – zmrzlina od egyptského prodavače, koktejl v thajském baru nebo jen nepropečený steak při grilování, a průjem je na světě. V létě jsou lidé průjmovým onemocněním vystaveni nejvíce – teplo nahrává množení bakterií jak ve vodě, tak v potravinách. Lidé cestují do exotických zemí s nižšími hygienickými standardy, mění svůj zaběhlý režim a stravovací návyky.

Infekce močových cest: Jak je poznat a léčit

Zánět močových cest je typickou letní infekcí, která též postihuje zejména ženy. Mezi její příznaky patří především bolest v podbřišku, časté nutkání k močení či bolest při močení, někdy se v moči může objevit i malé množství krve. Způsobují ho bakterie, které se dostávají z vnějšího okolí až do močového měchýře, kde se usazují a množí.

Ortopedické vložky do bot. Kdy je hradí pojišťovna?

Dělá vám dlouhá chůze bolestivé problémy, máte po celém dni na nohu pocit, že vám chodidla upadnou a nebo vás prostě jen často bolí nohy? Tak to možná potřebujete ortopedické vložky.

Pomůcky proti chrápání

Existují nějaké pomůcky proti chrápání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce