Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Dobrý den, já na průjem mohu doporučit Enterol, vždycky mi pomohl ale možná bude váš problém vážnější...
Dobrý den. Je mí 56 let a už asi 10 let trpím problémy, se kterými si lékaři nějak neví rady. Říkám tomu "slinivka", protože mě při těchto potížích bolí v levém boku. Jedná se o to, že mě tak 1x měsíčně postihne nejdříve nevolnost, později bolest přejde právě do levého boku a pak příjdou hrozné křeče břicha, při kterých nemohu vůbec ovládat nohy a ruce, dá mi velký problém udržet se při vědomí, protože bolesti jsou nesnesitelné. Celé tělo ochabne a polije mě studený pot. Po několika desítkách minut dojde k vyprázdnění průjmového charakteru. Pak ještě musím nějakou dobu sedět na WC, než posbírám sílu odejít. Jsem celá schvácená a hrozně spavá. Ale další den už mám normální chuť k jídlu, jen se bojím jíst a tak 4 dny dodržuji přísnější slinivkovou dietu. Nedělám nijak velké dietní chyby, můj jídelníček se skládá především z celozrnných výrobků, netučné mléčné zakysané výrobky, tvaroh, ovoce a zelenina všeho druhu, libová masa a ryby. Vím bezpečně, že si nemohu dát ani deci vína, to mě zaručeně záchvat postihne. Nikdy nezvracím. Můžete mi z tohoto popisu nějak naznačit, o co by mohlo v tomhle jít?
Přidat nový komentář