Zvýšená hladina bílkoviny v moči nebolí, přesto není radno ji podceňovat. Ukazuje totiž na řadu zdravotních problémů. Například na poškození ledvin nebo riziko ischemické choroby srdeční či selhání srdce. Odhalit bílkovinu přitom dnes není složité – stačí rychlý test ze vzorku moči, o který mohou pacienti požádat při preventivní prohlídce u svého praktika.
Moje dcera měla obrovský atopický ekzém od malička po celém těle.Po pětiletém zkoušení kde čeho jsem se náhodou dostala k firmě,kteří jsou odborníci na výživu a detoxikaci a protože produkty jsou přírodní,certifikované a mají i klinické testy tak jsem se rozhodla,že to bude asi to poslední co vyzkoušíme a jinak se s tím budeme muset nějak smířit.Výsledky mě překvapily docela brzo a dcera už je čtvrtým rokem naprosto čistá a má ve výborném stavu dokonce i imunitu.Díky mým zkušenostem začali používat je i moji známí,kteří řešily stejný problém a mají stejné výsledky.Kdo by se rád taky zbyvil AE tak ráda poradfím,když mi napíšete na mail: [email protected]
Přidat nový komentář