Inzerce https://www.lekarna.cz/vanocni-atmosfera/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vanocni-atmosfera

strašlivá bolest stehen a kolenou

Prosím, pomozte. Bolí mě strašně kolena a stehna. Především když chodím a sedím. Prosím o pomoc, Vy jste má jediná naděje, Můj email Oli.Karabinová@email.cz Děkuji za brzkou odpověď a přáním pěkného dne Karabinová

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Leenka
1x

Na bolest kloubů, svalů, šlach, zad atd. doporučuju léčivý bylinný gel Artroline. Dá se sehnat na netu.

Tomáš
10x

Trpěl jsem bolestmi obou kolen a to střídavě, při chůzi a v klidu. Mně pomohl produkt Flex Code 500ml (sirup). Řekli mi že obsahuje nejvyšší dávky všech látek, tak jsem jej koupil v lékárně. Nyní (po dvou baleních) a několik set korun méně :-) cítím zlepšení o 75%, tak doporučuji dál.

Marcela

Taky jsem trpěla jako pes! Ale od doby kdy jsem začla užívat Priessnitz kloubní výživu se mi vše změnilo. Neřeším lavičky a nedívám se už z dálky, kde nějaká je, abych si na ní mohla sednout, neřeším hraní s vnoučátky a už jen řeším kdy a kde půjdeme :) Jsem hrozně ráda, že jsem dala na radu paní v lékárně a psolechla jí. Navíc balení, kde je měsíc tobolek zdarma není všude :)

Žirafka

Zkuste Enzycol, bratrovi prý na bolest kloubů vážně pomohl, taky by to chtělo asi zajít k lékaři :) doufám že se to zlepší

Eržika
2x

Mohu směle doporučit. S bolestí kloubů se potýkám posledních pár let. Kvůli jiným onemocněním mi doktorka předepisovala diuretika, který prý zvyšují riziko propuknutí dny a nejspíš i tohle může za průběh nemoci. Samozřejmě jsem si vyhledala všemožné rady na internetu a zkoušela jsem všemožné přípravky a přípravek Enzycol mi pomohl od pravidelných návalů bolesti. Cítím se líp

Ronal

tak že bych do toho taky šel? nezná to špatně a i jinde to lidem, až na drobné výjimky, celkem vyhovovalo. Tolik to zas nestojí, tak si asi udělám malou zkoušku. Horší to s těmi klouby stejně být nemůže

František

Mohu potvrdit, že Enzycol opravdu funguje. Měl jsem problém s klouby. Bydlím ve 3 patře v staré zástavbě bez výtahů a opravdu byl pro mne problém vylést do schodů. Dcera mi dala k Vánocům Enzycol a já jsem remcal, nesnáším doplňky stravy, dle mě jsou totiž většina výrobců žebráci, kteří okradají lidi. Na Enzycol jsem nikde moc reklamy neviděl. Ptal jsem se i doktora, co na to říká a prý tím nemohu nic zkazit. Užívám od konce prosince 2014 tedy něco přes měsíc a je to mnohem lepší.

Adam
1x

Mě se osvědčil na bolest kolene a kloubů obecně Geladrink. Nejvíc mi vyhovuje ve formě tablet ten Geladrink forte užívám od doby co mám po operaci pravidelně a jsem fakt spokojen.

kristina

Dobrý den, užívám dlouhodobě Benegen 4. Má vysoký obsah KOLAGENU tudiž jeho učinnost musí být ikdyby se výrobci zblaznili !:-D

Lucie

Ano Benegen 4 mi taky skutečně pomohl doporučuji

Milena

Dobrý den poradte prosí , bolí mne v třísle na levé straně a ktomu se přidali bolesti stehen a kolenou ,nejhorší v leže v klidu.,poradí mi někdo beru injekce na zvíšený hormon,máte někdo stímto skušenosti?moc děkují M.

Jean

je to málo inf. testy na chlamydie a pod. mikroparazity

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Anketní otázka

Zatím hlasovalo 21 lidí

Mohlo by vás zajímat

Suchý kašel u dětí

Dobrý den. Co pomáhá na suchý kašel u dětí?

Cukrovku můžete přemoci pohybem - stačí denní procházky

Nejčastější formou cukrovky – diabetem 2. typu – trpí v Česku přes 800 tisíc lidí. Onemocnění většinou provázejí různé zdravotní komplikace, ty ale lze zvrátit vhodným pohybem. Zásadní je pravidelnost a přiměřená zátěž. Závažnost cukrovky připomíná Světový den diabetu 14. listopadu.

4 ozdravné kúry pro oslabenou imunitu

Časté nemoci, poruchy spánku, neustálá únava, bolavé klouby – to vše ukazuje na oslabenou imunitu. Jak ji podpořit? Nestačí-li zdravý životní styl, může pomoci terapie vitamínem C nebo blahodárná lymfodrenáž.

Musíte se u praktického lékaře registrovat?

Registrace pacienta je administrativní úkon, který podle zákona č. 372/2011 Sb. (o zdravotních službách) musí následovat vždy po tom, co lékař registrujícího poskytovatele přijme pacienta do své pravidelné péče. Registrace se provádí u praktického lékaře, u zubního lékaře a ženy se registrují u ženského lékaře.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce