Menstruace je součástí života každé zdravé ženy. A každá z nás má také možnost si vybrat hygienické potřeby, které jsou pro ni nejlepší.
Na bolest kloubů, svalů, šlach, zad atd. doporučuju léčivý bylinný gel Artroline. Dá se sehnat na netu.
Prosím, pomozte. Bolí mě strašně kolena a stehna. Především když chodím a sedím. Prosím o pomoc, Vy jste má jediná naděje, Můj email Oli.Karabinová@email.cz Děkuji za brzkou odpověď a přáním pěkného dne Karabinová
Na bolest kloubů, svalů, šlach, zad atd. doporučuju léčivý bylinný gel Artroline. Dá se sehnat na netu.
Trpěl jsem bolestmi obou kolen a to střídavě, při chůzi a v klidu. Mně pomohl produkt Flex Code 500ml (sirup). Řekli mi že obsahuje nejvyšší dávky všech látek, tak jsem jej koupil v lékárně. Nyní (po dvou baleních) a několik set korun méně :-) cítím zlepšení o 75%, tak doporučuji dál.
Taky jsem trpěla jako pes! Ale od doby kdy jsem začla užívat Priessnitz kloubní výživu se mi vše změnilo. Neřeším lavičky a nedívám se už z dálky, kde nějaká je, abych si na ní mohla sednout, neřeším hraní s vnoučátky a už jen řeším kdy a kde půjdeme :) Jsem hrozně ráda, že jsem dala na radu paní v lékárně a psolechla jí. Navíc balení, kde je měsíc tobolek zdarma není všude :)
Zkuste Enzycol, bratrovi prý na bolest kloubů vážně pomohl, taky by to chtělo asi zajít k lékaři :) doufám že se to zlepší
Mohu směle doporučit. S bolestí kloubů se potýkám posledních pár let. Kvůli jiným onemocněním mi doktorka předepisovala diuretika, který prý zvyšují riziko propuknutí dny a nejspíš i tohle může za průběh nemoci. Samozřejmě jsem si vyhledala všemožné rady na internetu a zkoušela jsem všemožné přípravky a přípravek Enzycol mi pomohl od pravidelných návalů bolesti. Cítím se líp
tak že bych do toho taky šel? nezná to špatně a i jinde to lidem, až na drobné výjimky, celkem vyhovovalo. Tolik to zas nestojí, tak si asi udělám malou zkoušku. Horší to s těmi klouby stejně být nemůže
Mohu potvrdit, že Enzycol opravdu funguje. Měl jsem problém s klouby. Bydlím ve 3 patře v staré zástavbě bez výtahů a opravdu byl pro mne problém vylést do schodů. Dcera mi dala k Vánocům Enzycol a já jsem remcal, nesnáším doplňky stravy, dle mě jsou totiž většina výrobců žebráci, kteří okradají lidi. Na Enzycol jsem nikde moc reklamy neviděl. Ptal jsem se i doktora, co na to říká a prý tím nemohu nic zkazit. Užívám od konce prosince 2014 tedy něco přes měsíc a je to mnohem lepší.
Mě se osvědčil na bolest kolene a kloubů obecně Geladrink. Nejvíc mi vyhovuje ve formě tablet ten Geladrink forte užívám od doby co mám po operaci pravidelně a jsem fakt spokojen.
Dobrý den, užívám dlouhodobě Benegen 4. Má vysoký obsah KOLAGENU tudiž jeho učinnost musí být ikdyby se výrobci zblaznili !:-D
Přidat nový komentář