Dobrý den. Co pomáhá na suchý kašel u dětí?
Na bolest kloubů, svalů, šlach, zad atd. doporučuju léčivý bylinný gel Artroline. Dá se sehnat na netu.
Prosím, pomozte. Bolí mě strašně kolena a stehna. Především když chodím a sedím. Prosím o pomoc, Vy jste má jediná naděje, Můj email Oli.Karabinová@email.cz Děkuji za brzkou odpověď a přáním pěkného dne Karabinová
Na bolest kloubů, svalů, šlach, zad atd. doporučuju léčivý bylinný gel Artroline. Dá se sehnat na netu.
Trpěl jsem bolestmi obou kolen a to střídavě, při chůzi a v klidu. Mně pomohl produkt Flex Code 500ml (sirup). Řekli mi že obsahuje nejvyšší dávky všech látek, tak jsem jej koupil v lékárně. Nyní (po dvou baleních) a několik set korun méně :-) cítím zlepšení o 75%, tak doporučuji dál.
Taky jsem trpěla jako pes! Ale od doby kdy jsem začla užívat Priessnitz kloubní výživu se mi vše změnilo. Neřeším lavičky a nedívám se už z dálky, kde nějaká je, abych si na ní mohla sednout, neřeším hraní s vnoučátky a už jen řeším kdy a kde půjdeme :) Jsem hrozně ráda, že jsem dala na radu paní v lékárně a psolechla jí. Navíc balení, kde je měsíc tobolek zdarma není všude :)
Zkuste Enzycol, bratrovi prý na bolest kloubů vážně pomohl, taky by to chtělo asi zajít k lékaři :) doufám že se to zlepší
Mohu směle doporučit. S bolestí kloubů se potýkám posledních pár let. Kvůli jiným onemocněním mi doktorka předepisovala diuretika, který prý zvyšují riziko propuknutí dny a nejspíš i tohle může za průběh nemoci. Samozřejmě jsem si vyhledala všemožné rady na internetu a zkoušela jsem všemožné přípravky a přípravek Enzycol mi pomohl od pravidelných návalů bolesti. Cítím se líp
tak že bych do toho taky šel? nezná to špatně a i jinde to lidem, až na drobné výjimky, celkem vyhovovalo. Tolik to zas nestojí, tak si asi udělám malou zkoušku. Horší to s těmi klouby stejně být nemůže
Mohu potvrdit, že Enzycol opravdu funguje. Měl jsem problém s klouby. Bydlím ve 3 patře v staré zástavbě bez výtahů a opravdu byl pro mne problém vylést do schodů. Dcera mi dala k Vánocům Enzycol a já jsem remcal, nesnáším doplňky stravy, dle mě jsou totiž většina výrobců žebráci, kteří okradají lidi. Na Enzycol jsem nikde moc reklamy neviděl. Ptal jsem se i doktora, co na to říká a prý tím nemohu nic zkazit. Užívám od konce prosince 2014 tedy něco přes měsíc a je to mnohem lepší.
Mě se osvědčil na bolest kolene a kloubů obecně Geladrink. Nejvíc mi vyhovuje ve formě tablet ten Geladrink forte užívám od doby co mám po operaci pravidelně a jsem fakt spokojen.
Dobrý den, užívám dlouhodobě Benegen 4. Má vysoký obsah KOLAGENU tudiž jeho učinnost musí být ikdyby se výrobci zblaznili !:-D
Anketní otázka
Které ze zdravotních služeb byste objednali online?
Přidat nový komentář