Zvýšená hladina bílkoviny v moči nebolí, přesto není radno ji podceňovat. Ukazuje totiž na řadu zdravotních problémů. Například na poškození ledvin nebo riziko ischemické choroby srdeční či selhání srdce. Odhalit bílkovinu přitom dnes není složité – stačí rychlý test ze vzorku moči, o který mohou pacienti požádat při preventivní prohlídce u svého praktika.
V 11 měsících mi byl rodiči na krku nalezen lymfangiom - boule nad klíční kosti., zasahoval až do mediastina, Byla jsem tři týdny hospitalizovaná a lymfangiom byl parciálně odstraněn. V posledních dnech, téměř po 28 letech, jsem si opět nahmatala ve stejném místě ( přímo pod jizvou) tvrdší útvar o velikosti vajíčka. Obvodní lékař to vidí na recidivu, byla jsem odeslána na ORL a dnes na provedení CT vyšetření s kontrastem. Momentálně čekám na výsledky. Vyklenutost se mi mění, někdy je patrný pohledem, někdy se jakoby vstřebává, propadá...někdy bolí i v klidu, někdy není cítit vůbec.....jediná možnost odstranění je stále jen chirurgická.
Přidat nový komentář