Dobrý den dámy.. Mám takový problém..
Mě je 18, ale že už od svých 13let mám velká prsa... Nakonec jsem skončila na velikosti 75 D (E) ... od té doby, co mi narostly pořádně prsa - a bohužel se i hodně prověsily - mam velké problémy se zádama.. Bolí mě, kolikrát nemůžu vůbec sedět u stolu a musím ležet..Navíc svojí velikostí, váhou a velkým prověšením mě bez podprsenky bolí i samotná prsa.. určitě ten pocit taky znáte - pocit, jako by se mi prsa měly utrhnout.. Ortoped mi zjistil také skoliozu zad.. Slyšela jsem o případech, kdy i v takhle mladém věku pojišťovna zmenšení prsou uhradí. Ale zároveň jsem četla, že se to ženám, které ještě někojily nedoporučuje Vůbec si nevím rady, jestli bych měla aspoň malou šanci, že by mi prsa zmenšily a neměla bych je tak svěšené.. :( Navíc, pak už je to také o psychice.. Mám téměř rok přítele, ale po celou dobu, co jsme spolu se před ním stydím za svá prsa.. Trička mi přes prsa nejsou, závidím kamarádkám, které potřebují nutně sehnat podprsenku a seženou všude uplně bez problémů levnou a pěknou.. To já se nikdy pod 500 Kč za podprsenku nedostanu.. Seženu pěknou, v mojí velikosti, ale nakonec mi nesedí, takže mám doma prakticky jen dvě podprsenky, které mi sednou a které nosím pořád.. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli nevíte, zda mám aspoň nějakou šanci na zmenšení, i když je mi teprve 18 let...:/
Přidat nový komentář