Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Chlamydie - infekce dýchacího ústrojí

Chlamydiové infekce vyvolávají u člověka kromě známé pohlavní choroby také plicní onemocnění. Původcem je Chlamydia pneumoniae. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jana
6x

Cetla jsem velmi zajimave stranky, snad pomuzou: www.aloeveragel.estranky.cz

Ivka
7x

Od února jsem na neschopence, po několika přechozených virozách jsem se v práci doslova zesypala. Postupně mi bylo zjištěno tot? zlatý stafylokok, ebv viry aktivní, chronicky helicobacter pyrolli, a akutní plicní chlamidiová infekce no a zvýšená sedimentace a vysoký tlak. Je mi 40let. Po užívání antibiotik, všechny nálezy stejný, nic nezmizlo a jsem unavena. Doktorka řekla, že už mi více pomoct nemůže a že tady to má každý druhý člověk a že mi ke konci srpna ukončí neschopenku. Pracuji s potravinama, ona to ví, vážím sáláty , balím uzeniny v obchodě, tam se rouška nenosí-MŮŽU NAKAZIT LIDI? Co myslíte? Doktorka tvrdí, že ne, a mě to přijde, že prostě se nechce dál zabývat , jak mě vyléčit. Byla jsem i na imuno a tam mi nechala na zlat. stafyokoka udělat vakcínu v labáku, ale vracím se i tak opět k práci s potravinama, kde na ně defacto dýchám...

aleš
6x

podívej se na chlamydie info

aleš
1x

Iov,užívej dlouhodobě extrakt Lichořeřišnice větší. Více jestli se ozveš.

esterka.uc@seznam.cz

děkuji, já bych se ozvala na mai..ale kam?písni mi to na mail...děkuji moc

Ter N.

taky by mne zajímalo další info, prosím pošli mail na brno-aj@seznam.cz Díky Tereza

Loren1

Ta doktorka je asi úplná pi*a. Posílat do potravinářství někoho, kdo je takhle nakaženej i chorobami, které se přenášejí kapénkovou cestou. To je na podání trestního oznámení.

Lucka

Zkuste jiného doktora. Vaše doktorka nemusí nutně dělat něco špatně, ale dejme tomu, že jiný lékař bude mít zase jiné nápady a jiný způsob řešení vašich problémů. Zkrátka víc hlav víc ví.

Dědek
7x

Je zajímavé,že je tolik lidí nakažených touto bakterií ,a lidé si nechají vymýšlet spousty různých nemocí, na které do konce života doplácí, a naše zdravotnictví a sociální úřady dělají opatření ,jak získat finance. Diskuse má dva příspěvky, to je docela k zamyšlení nad touto civilizací.

dudo
1x

Mám také plicní chlamydie. Léčí mě má doktorka na plicím, ke které chodím s astmatem. Moc jí děkuji, že mi tuto nemoc zjistila a že mi dělá krevní testy. Moje obvodní mi je totiž odmítla udělat, že jsou drahé. K obvodní Dr. jsem chodila skoro rok a stále mi říkala, že mám virózu. Už jsem si připadala jak cvok, jako bych si vyzpomínala. Jenže mi je stále špatně. Po léčbě antibiotik chlamydie mám zas. Je to hrozné. Kdo to neměl, tak neuvěří, jak je člověku blbě, únava a bolesti. Budu ráda až někdo vymyslí pořádný lék a bude dostupný i normálním lidem.

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce