Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Nechci nic říkat lidičky, ale přece jenom rýma je otravná a protivná. vždy mě bolí hlava a není se mnou řeč. co zabere?
existují přírodní produkty, které dokáží rychle léčit a hlavně předcházet dalším nemocem. Pokud si chcete zvýšit imunitu, pište na [email protected]
Nechci nic říkat lidičky, ale přece jenom rýma je otravná a protivná. vždy mě bolí hlava a není se mnou řeč. co zabere?
Miri nasivin má u mých dětí také výborné výsledky. Kupuji sprej od nasivinu, nic jiného na rýmu neberu
Včera mi doktor sdělil že mám nedostatek déčka, tak se dívám co bych mohla brát... ten vigantolvit mě zaujal
Já sem teda nasivin ještě nezkoušela děckám kupovat ale jelikož jim na rýmu nic nezabírá tak ho zkusím. Dívala sem se dokonce že je bez konzervačních látek
ahoj, pokud vím tak vigantol je na předpis a podává se miminkům. Vigantolvit je doplněk stravy, který doplňuje déčko v těle
Na rýmu si taky vždycky koupím v lékárně nasivin. Nejenom že mi na dlouhou dobu uvolní nos, ale po pár dnech stříkání mi rýmu i vyléčí a je po ní
Kuldová: A za jak dlouho vám teda tu rýmu úplně vyléčil ten nasivin? A kupujete kapky nebo sprej? Dívala sem se že nabízí obojí
Já už ty tobolky beru tak tři měsíce. Imunitu si myslím že mám určitě lepší a celkově se cítím lépe co si doplňuji déčko tímto doplňkem
Ahoj já teď užívám šumák od Livsanu a je fajn, myslela jsem žej sem to psala ale asi jsem to neuložila
Přidat nový komentář