Jak dlouho lze nepřetržitě užívat vitamín B12? Mohu se jím případně předávkovat?
doporučuji zvýšit příjem tekutin, omezit jídlo, které staví (čokoláda, mléko, luštěniny,..) a hlavně pohyb - nejlépe chůze nebo běh - urychlí se tím peristaltika střev
Dobrý den chtěl bych poradit jak na stolici kdyz jdu na zachod tak tlacim a trochu vileze a pak to nende potreboval bych abych dostal prujem uz myto trva 5dni a nevim jak nato jemi 14let a bolesti bricha velike děkuji
doporučuji zvýšit příjem tekutin, omezit jídlo, které staví (čokoláda, mléko, luštěniny,..) a hlavně pohyb - nejlépe chůze nebo běh - urychlí se tím peristaltika střev
Já s tím také bojovala dlouho,pohybu jsem měla dost s pitím jsem tedy měla docela problém,tak jsem začla více pít a lépe jíst a moc mi to nepomohlo. Ted mi kamarádka doporučila dietlax a začla jsem chodit pravidelně.
Ahoj, 5 dní už je docela dlouhá doba, to by se už mělo řešit...:/ No, každopádně určitě více tekutin a klidně bych šáhl i po nějakém tom projímadle...Asi bych to ale neřešil nějakým jednorázovým, spíše doplňkem stravy, který pomáhá dlouhodobě :)
No, zkus projámadlo, ale nějaké šetrné...Třeba http://www.dieticke-projimadlo.cz/ je dobré...nicméně bych i zašel k lékaři...
Dodržovat dávkování a předepsanou dobu užívání je nutné! Ovšem dietické projímadl se řadí mezi ty účinné a šetrné!
No dívej, vše co se tady napsalo má svůj význam... určitě více tekutin, pestrá strava, ovoce, zelenina...to je ale pak otázka tvé životosprávy...ted bych doporučil projímadlo, ale nějaké šetrné, přeci jen jsi ještě dost mladej...třeba ten dietlax, co tady doporučujou je dobrej :)
Změna stravy nebo zařazení nových potravin do jídelníčku je super rada...bohuzel to neprinasi okanzite reseni...:(
přesně, tohle není okamžité řešení...dlouhodobě ano, to určitě, ale pokud je třeba úlevy hned, tak snad jen projímadlo...šetrné je třeba dietické projímadlo
Přidat nový komentář