Inzerce https://www.lekarna.cz/do-prirody-bez-obav/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=do-prirody-bez-obav

otok jazyka

Často trpím velkým otokem jazyka,který mě přepadne většinou ve spánku. Zvětšíse o tolik,že mám problém s dýcháním. Musím si nechat píchnout injekci, abych se neudusil. Alergologické vyšetření v normálu.Na nic alergický nejsem ani pan docent neví co se mnou dále.Užívám jem dva léky na vysoký tlak.Na jídlo ani na zvířata alerg. nejsem Tak co se mnou Je mě 53.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
misomed
8x

Vyšetřovali vás na hereditární angioedém? Muze se i takto projevovat

Ladislav Ječmínek
9x

Je mi 53 roků a mám úplně stejné problémy jako osoba,která dala příspěvek přede mnou.Byl jsem na alergologii nic nebylo zjištěno,nevím si rady co mám dále dělat. Užívám také léky na tlak a cholesterol.

michaela89
1x

mam podobny problem, leky na tlak a tak jednou za mesic mi otece jazyk, ve vecernich popripade nocnich hodinach. vyresil jste svuj problem nejak ? Prosla sem uz snad vsechny doktory a nikde mi neporadi.

mira
1x

mas energ.problem 5.cakry,stitna zlaza -hypofunkce (85%),uzivej kvalitni jodove preparaty,doplnit energii-reiki,5 tibetanu ahoj mira

Ala
1x

Dobrý den, švagr má stejný problém. Podařilo se někomu dopátrat diagnózy? Děkuji

Katka
1x

Otok jazyka mohou způsobovat léky na vysoký tlak. Zkuste požádat o jiný druh.

Terka
3x

mě je 18 a mam ten samý problém.tak jednou za dva měsíce mi otéká jazyk a na alergu mi taky nic nezjistili.tlak i cholesterol mam v pořádku

Jarka
4x

Dobrý den v pondělí jsem si jazyk poškrábala o zub, ale nevím už co mám dělat, při každém polknutí mám takovou divnou píchavou bolest a také mám ten jazyk nateklý. Byla bych ráda kdyby mi mohl někdo poradit jak se toho otoku a bolesti zbavit

Irena dubetzova
1x

Mám problém s jazykem,natéká,pálí,štípe,může to být psychického rázu?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Mohlo by vás zajímat

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Zalepené oči po ránu

Dobrý den. Když ráno vstávám tak si musím otevřít oči ručně jak je mám zalepené, často pořád slzím. Děkuji za odpověď

Vtáčení špiček a šmajdání. Kdy a jak ho řešit?

Co znamená, když děti při chůzi vtáčejí špičky dovnitř? Obvykle jde o špatné nastavení držení těla, které může vést až ke vzniku skoliózy nebo špatnému tvaru kyčelních kloubů. V dětském věku lze tuto „vadu“ pohybem a správným cvičením odstranit. Později už hrozí velké riziko celoživotních zdravotních problémů.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce