Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity
Téma roku: Zdravý spánek – Lepší noc. Lepší den.

otok jazyka

Často trpím velkým otokem jazyka,který mě přepadne většinou ve spánku. Zvětšíse o tolik,že mám problém s dýcháním. Musím si nechat píchnout injekci, abych se neudusil. Alergologické vyšetření v normálu.Na nic alergický nejsem ani pan docent neví co se mnou dále.Užívám jem dva léky na vysoký tlak.Na jídlo ani na zvířata alerg. nejsem Tak co se mnou Je mě 53.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
misomed
8x

Vyšetřovali vás na hereditární angioedém? Muze se i takto projevovat

Ladislav Ječmínek
9x

Je mi 53 roků a mám úplně stejné problémy jako osoba,která dala příspěvek přede mnou.Byl jsem na alergologii nic nebylo zjištěno,nevím si rady co mám dále dělat. Užívám také léky na tlak a cholesterol.

michaela89
2x

mam podobny problem, leky na tlak a tak jednou za mesic mi otece jazyk, ve vecernich popripade nocnich hodinach. vyresil jste svuj problem nejak ? Prosla sem uz snad vsechny doktory a nikde mi neporadi.

mira
1x

mas energ.problem 5.cakry,stitna zlaza -hypofunkce (85%),uzivej kvalitni jodove preparaty,doplnit energii-reiki,5 tibetanu ahoj mira

Ala
2x

Dobrý den, švagr má stejný problém. Podařilo se někomu dopátrat diagnózy? Děkuji

Katka
1x

Otok jazyka mohou způsobovat léky na vysoký tlak. Zkuste požádat o jiný druh.

Terka
3x

mě je 18 a mam ten samý problém.tak jednou za dva měsíce mi otéká jazyk a na alergu mi taky nic nezjistili.tlak i cholesterol mam v pořádku

Jarka
4x

Dobrý den v pondělí jsem si jazyk poškrábala o zub, ale nevím už co mám dělat, při každém polknutí mám takovou divnou píchavou bolest a také mám ten jazyk nateklý. Byla bych ráda kdyby mi mohl někdo poradit jak se toho otoku a bolesti zbavit

Irena dubetzova
1x

Mám problém s jazykem,natéká,pálí,štípe,může to být psychického rázu?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Budíte se v noci často?

Zatím hlasovalo 427 lidí

Mohlo by vás zajímat

Kocovinu není bezpečné řešit léky na předpis. Virální rady mohou uškodit

Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.

Menopauza a spánek: Proč se v přechodu hůře spí a co může pomoci?

Potíže se spánkem patří mezi časté obtíže spojené s menopauzou. Ženy mohou mít problém usnout, v noci se opakovaně probouzet nebo se ráno cítit neodpočaté. Na vině mohou být hormonální změny, návaly horka a noční pocení, ale také stres nebo změny nálady. Co může kvalitu spánku zlepšit a kdy je vhodné vyhledat lékaře?

Elektrolyty nejsou potřeba každý den. Kdy mají skutečně smysl?

Barevné lahve s elektrolyty zaplavily sociální sítě, fitness centra i regály supermarketů. V online prostoru koluje heslo: „Kdo nepije elektrolyty, jako by nebyl.“ PharmDr. Kamila Horníčková, farmaceutka online poradny Lékárna.cz a odbornice na přírodní medicínu, však připomíná, že i módní trendy by měly mít své zdravotní opodstatnění. Ne vždy je nutné sahat po iontových nápojích – a někdy mohou být dokonce nevhodné.

Těhotná v létě? Gynekoložka radí, jak zvládnout vedra, cestování i dovolenou

Vysoké teploty, dlouhé cesty autem nebo letadlem i změna denního režimu představují pro těhotné ženy větší zátěž než obvykle. Jak se v létě vyhnout přehřátí, dehydrataci nebo otokům a které příznaky už mohou signalizovat vážnější problém? Praktické rady přináší MUDr. Eva Leskauerová z Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Slaný.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

Lukáš s  (Risperdal)
15. září 2026, 20:06:16

Že vás starý známý řešit nebudu Taky jste mi ublizili Že se chystám v budoucnu…

Lukáš s  (Risperdal)
15. září 2026, 20:02:18

Taky užívám léky rorendo a žádný potíže nemám Vlastní motocykl s rychlostí do 45 kmh…

15. září 2026, 14:27:17

Dobrý den, ráda bych obnovila tuto diskuzi a zeptala se: Narazila jsem na vyšetřovací…

15. září 2026, 12:25:51

Mám cukrovku 2 typu na inzulíne 2 roky. Od času keď som prešla na umelý inzulín pozorujem…

15. září 2026, 07:47:44

Cvičim pravidelně ale pořád se mi nedaří shodit a mám pocit, že už jsem zkoušela snad…

Naši partneři

Inzerce