Menstruace je součástí života každé zdravé ženy. A každá z nás má také možnost si vybrat hygienické potřeby, které jsou pro ni nejlepší.
Ahoj, mohu ti poradit,jestli máš opravdový zájem svůj problém řešit. Piš na meil: majkaxp@centrum.cz
Dobry den používám už měsíc a půl šampon vichy a nemám pocit že by se to zlepšilo vlasy mi stále vypadávají můžete mi poradit,děkuji
Ahoj, mohu ti poradit,jestli máš opravdový zájem svůj problém řešit. Piš na meil: majkaxp@centrum.cz
Ahoj pokud jsi muž vyzkoušel folixil, nejel že vypadávání vlasu zpomalí, dokonce Ti vlasy začnou růst nové
Zkoušel jsi ho si? protože já ho užívám a mě moc pomohl. Efekt dlouho dobějšího rázu, trv á cca 3 týdny užívání a pak už sou vidět první efekty.
Mě osobně nikdy nic nefungovalo. A to jsem si toho koupil na vlasy hodně. Ale je pravda že folixil jsem ještě nezkoušel
Já jsem vyzkoušela capillus šampon s kofeinem a s nadměrným padáním vlasů byl konec, uvažuji i o koupi séra z této řady, prý je taky výborný.
Také mě trápí padání, snažím se jíst zdravě, dělám si různé zábaly, používám kvalitní šampony. Nic mi nepomáhá. Kamarádka mi doporučila Forcapil. Máte s ním někdo zkušenosti?
Přidat nový komentář