Dobrý den. Co pomáhá na suchý kašel u dětí?
Už nemá sehnal něco z USA když tak napište na e-mail. m.nemec13@seznam.cz
přítel má všechny příznaky DNY ale podle krevních testů to DNA není. Má veliké bolesti, nohu má oteklou od kotníku dolů a v oblasti kloubu to má zarudlé, co jiného by to mohlo být? Opravdu má veliké bolesti a to neni žádná citlivka, děkuji.
Zdravím. Mě DNA trápí už asi dva roky. Je to hrozné, to se mnou asi souhlasí každý, kdo dnou trpí. Zkoušela jsem diety ale nikdy jsem nezhubla, natož abych držela dietu kvůli výsledku, který ani neuvidím. Vím, jsem hrozná. Beru Enzycol a ten mi dost pomáhá proti bolesti. Měl by nějak rozpouštět krystaly kyseliny močové, co jsou v těch kloubech.
Zdravím, s dnou se potýkám posledních pár let. Kvůli jiným onemocněním mi doktorka předepisovala diuretika, který prý zvyšují riziko propuknutí dny a nejspíš i tohle může za průběh nemoci. Samozřejmě jsem si vyhledala všemožné rady na internetu a zkoušela jsem všemožné přípravky proti dně a až postupné zkoušení reakce na změny jídelníčku a přípravek Enzycol mi pomohly od pravidelných záchvatů bolesti. Samozřejmostzí pro mě bylo vynechat slazené nápoje, který zvišují pravděpodobnost bolestí a omezení masa. Snad to dělám dobře, každopádně, cítím se líp.
Anketní otázka
Které ze zdravotních služeb byste objednali online?
Přidat nový komentář