Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Dobrý den. Zajímalo by mě, jak poznám zvětšené uzliny. Četl jsem, že za normálního stavu jsou nenahmatatelné, přitom já si je nahmatám celý život, a to na na krku a na tříslech (v podpaží ani ne, nebo to je možná jen neumím najít). Těžko říct, co je měkké a co tvrdé. Moje uzliny mají tak cca 0,5 cm průměr, ato vždy jen jedna. Ostatní jsou velmi velmi malé. Vůbec mě nebolí. Jen si je zkrátka nahmatám. Můžete mi tedy prosím říct, co to přesně znamená zvětšené? Jak musí být velké? Slyšel jsem, že uzliny jsou i na břiše? Kde? Děkuji
Přidat nový komentář