My doma také celá rodiny bereme Colafit Junior, i dospěláci :). Takže za sebe doporučuji! I pro tu jahodovou příchuť.
Da se nekde u nás jeste sehnat lek PAIN EXPELLER roztok ?Vzdy mi pomohl a najednou z lekaren vymizel.
Da se nekde u nás jeste sehnat lek PAIN EXPELLER roztok ?Vzdy mi pomohl a najednou z lekaren vymizel.
My doma také celá rodiny bereme Colafit Junior, i dospěláci :). Takže za sebe doporučuji! I pro tu jahodovou příchuť.
Myslím, že je potřeba řešit příčinu a ne jenom tlumit bolest mastmi, proto je podle mě nejlepší řešení kloubní výživa.
S tím souhlasim, dřív jsem jenom tlumila bolest ale to nikam nevede. Manžel mi potom koupil ten Gel Activ Proteo-Enzyme Q, že pusobí práve o proti zánětu, vyživuje klouby a pomuže od bolesti a jsem jako vyměněná.
75 mg rulík zlomocný D4 , Aconitum napellus D4 30 mg , 30 mg rtuti řešitelné Hahnemanni D8 D8 30, atd.
Je lepší vždy řešit příčinu než se snažit jenom utlumit bolest. Mně známý lékárník doporučil když jsem sháněla kloubní výživu Gel Activ Proteo Enzyme Q, že obsahuje enzymy, které působí proti zánětu i bolesti, užívají ho prý i vrcholoví sportovci a mně teda pomohl!
Pavle, jak dlouho si ten Gel Activ bral než ti to nějak pomohlo? A jak je to s užíváním? Co jsem jednou zkoušela nějakou kloubní výživu tak se musely brát spoustu tablet denně a to tedy není nic pro mě...
Snad už po třech týdnech, ale je dobré ho dobrat ještě a brát tak 2 měsíce. Berou se právě jenom 2 tablety denně.
Zkuste Colafit, já dávám dceři tu Junior verzi a přestaly jí po něm bolet nohy (podle doktora šlo pouze o růstové bolesti). Chystám se sama na ten "dospěláckej", když ho všichni tak chválí
Jak píše Pavel - já teda musím říct, že mě ten gelactiv ulevil už po dvou týdnech...ale je jasný že na každého to působí asi jinak :-)
Problém je především v tom, že ikdybyste jedli potraviny s kolagenem museli byste sníst extrémní množství. Ty kolagenový výživy to zvládnou
Jestli máš Andy problémy s klouby, tak je potřeba pořídit něco osvědčeného, co bude fungovat. Ne se sebou takhle experimentovat. Podívej se na víc informací o Alavisu.
Tady je to samý doplněk, ale ty vám s ničím nepomůžou. Kdo se v tom trošku orientuje, tak ví, že nejúčinnější, co je u nás k dostání, tak je alavis ač je určený jen pro koně, tak se velice osvědčil i u lidí.
Nazdárek,taky jsem měla problémy s klouby a náš známí,který je sportovec mi doporučil,at si koupim alavis triple blend.Dívala jsem se na to na netu a zjistila, že je pro koně :D tak jsem Honzovi volala a ten mě ujistil, že je to takhle v pořádku akorát si mám koupit ten slabší ,poslechla jsem a po měsíci mě nebolí nic.
Ano je tu Veru v pořádku :D taky mě to zarazilo, když mi ho doporučil můj lékař, ale jsem ráda, že jsem na něj dala, protože mě netrápí bolesti tak, jako předtím a můžu normálně fungovat, což předtím při těch bolestech moc nešlo
zdravím ... mohl bych se zeptat jak dlouho se musí rozebíraný přípravek alavis brát a na co přesně je vhodný ?
Čauvec, užíváš ho 3 měsíce, pak máš 2 měsíce stopku a poté opět pokud se do té doby samozřejmě nevyléčí
Momentálně ho beru po tříměsíční pauze a stav se zase o něco zlepšuje takže já jsem s jeho účinky spokojená
Určitě je prevence nejlepší, to v každém případě. Ale někdy prostě problémy přijdou, to tak je... :( A pak je jaksi pozdě řešit prevenci :(
Přidat nový komentář