Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Detoxikace

Detoxikace je o zbavení těla toho co je v něm navíc. Tato čista může však proběhnout jen pokud je v pořádku povrch střev, mám tím na mysli v pořádku po célé délce či povrchu, ploše, a pokud játra spolu s ledvinami plní či mohou plnit svoji funkci. Z určitého pohledu je detoxikace i o hubnutí neboť na tuk v těle mohou být navázány další toxíny, které jsou při hubnutí uvolňovány. Doporučuji tedy pouze takové přípravky pteré toto řeší komplexně. A jedna úvaha, jsme produkt přírody, chceme žít v čisté přírodě, a zrovna tak příroda nám poskytne to co potřebujeme k naší detoxikaci, či léčbě. V případě dotazu jsem Vám ochoten pomoci na [email protected]

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Martina

Mám dobré zkušenosti s Hlívou 800mg s rakytníkem, jednak pomůže na zvýšení imunity a rakytníkový olej pomáhu tělu se detoxikovat a také obsahuje chlorellu, kterou jsem dřív brala i samostatně

Jirous Michal

Já vždycky po novém roce pročišťuji játra, nejvíc pomáhá na tohle silymarin, což je látka z ostropestřce mariánského, moc šikovné bylinky. Dá se koupit v podstatě čistý extrakt silymarinu, například v Liporacinu. Tabletky máte tak na měsíc a to by mělo pomoci játrům v očištění a proti ztučnění jater ze všech těch svinstev, co polykáme, nejen alkoholu.

Janča

Detoxikace je velmi závažný exekutuvnní vládní nedostatek,právě v pitné vodě ve všech vodovodních řádech.Městský kapitalismus v pitné vodě soukromým podnikáním je nekontrolovatelný právě v mikrobiální kvalitě vody.Exekutivně byla pro městský kapitalistický soukromý sektor v mikrobiální kvalitě pitné vody přijata polovičatá řešení právě v nejdůležitějším úseku VODÁRNY ručí za mikrobiální kvalitu vody jen před Váš činžovnně panelákový dům.NE až ke kohoutku ODKUD voda vytéká.Obecně celý kapitalistický městský soukromý sektor kriminálním způsobem podhodnocuje mikrobiální kvalitu pitné vody NEDOSTATKOvou CHLORACÍ pitné VODY. BIOLABORATOŘE na poliklinikách v nemocnicích odebírají každé ráno kvanta krve aniž by předtištěné archy měly analýzy zaměření na mikrobiální stav krve,mikrobiální stav moče, a také opravdu také by POVINNĚ měly od všech vysátých zásobovačů krve pro nemocnice /bysnis/ odebírat také k seriozní analýze tělních tekutin AMPULE s domovní pitnou vodou z kohoutku.JEN tak může BIOLABORATOŘ podat seriozní ANALÝZU vysátému jedinci .To znamená,že laboratoř odesílá výsledek pojišťěnci a ne lékaři.Lékař laboratoři předci nic neplatí, tak ze zákona nemá nárok na mikrobiální analýzu pojišťěnce. Zavedenou kriminální praxí ve zdravotnictví je,že se výsledek pacient ani NIKDY nedozví.V tomhle dělá zdravotnictví z lidiček totální IDIOTY.

Janča

Detoxikace.Voda pitná je život.Dává život.Ochrana a právní odpovědnost za mikrobiální kvalitu pitné vody je exekutivně tu na úrovni Bangladeše .S tím rozdílem ,že se tamní vláda kriminalitě v pitné vodě alespoň od naší vlády věnuje.Jo,voda je život. Když vám soused do Vašeho draze placeného vodovodního řádu napouští pod tlakem SICE ODFILTROVANOU ale fekální vodu ,SVOU nebo CIZÍ,není tento zločin v našich právních podmínkách vůbec trestatelný a to ani za cenu trojnásobného navýšení platů nezávislých soudců.Udělají z toho jen občanskou právní blamáž.NE kriminální zločin obecného ohrožení.

Janča

Na potravinářské firmy i Babiše se svádí lecos ,proto se musím nesmiřitelně zastat všech potravinářských firem,protože jejich výroba musí ze zákona procházet potravinářskou technologií zpracování a to VAREM nebo PEČENÍM .Mají vlastní laboratoře ,mikrobiálně si provozy si hlídají a kontroluje jim je i hygiena.I kdyby to mikrobiální hlídání potravin bylo u výrobců jen poloviční ,tedy mizerné,tak lidičky do těla dostanou stejně méně mikrobů jak,když si vypláchnou hrneček lidičky pitnou vodou draze placenou s napumpovanými filtrovanými fekáliemi z vodovodního řádu od sadistického souseda.

Janča

Detoxikace a co s tím.Prvé co chybí ve státě a co by schovanka SCHOVANEC měl udělat JE :Rozšířit kriminální službu pro každý kraj o O technickou kriminální službu s centrální mikrobiologickou technickou kriminální laboratoř.Pomůže to nejen v odhalování vražd,loupeží ale i v odhalování technické kriminální činnosti mikrobiologie pitné vody v § obecného ohrožení.Lidé nejsou zabíjeni jen bojovými jedy ale také vzdělanci,rádobyvědci. Většina současných lékařů se více věnuje své dealerské činnosti v lécích než oprávněným anamnézám steskům pojišťěnců.Na to,že u nás jsou prameny téměř všech evropských řek ,TU MÁME mikrobiálně v průměru v městech nejmizerněji ošetřovanou pitnou vodu.COŽ TU ANI ZA MASARYKA nebylo.

Janča

Detoxikace pitné vody.Napustíte si ráno pitnou vodu z kohoutku a do večera Vám ta pitná voda zkvasí.?V jakém státě to ŽIVOŘÍME §§?

Janča

Detoxikace bez stabilní pitné vody a nekvalitní pitná voda ve státě uprostřed urquelů pramenů evropských řek je nebetyčná ostuda. Dešťová voda nádrží plná lithia je ideální živnou půdou pro růst mikroorganizmů v každé mikroby rozmnožovací laboratoři.

Máša

Ahoj, díky za tip, já také pravidelně detoxikuji tělo, na mě perfektně funguje wurmex:)

Miriam

Léto se blíží a všichni detoxikují. Pravidelná očista je fajn. Dívala jsem se a wurmex nabízí sirup a tabletky, zkoušela jste? Co byste doporučila??

Líza

Dobře... =) Najměme si mikroorganismy, co požírají kvasinky... Buďme na ně ale hodní... Testy Vody? Zmrazit, kouknout...ZJISTIT ph... Ale co na kovy? Toť otázka. Kdo poradí? Za další. Vlny...Hmyz...Letadla....SYSTEM...Kyslík...Déšť--- Ničením přirozeného prostředí je vyvýjen nátlak. Touto depressí je zapřičiněná změna. MOC TLAKŮ.

pavlína

Mně doporučila dotorka, abych se detoxikovala a tak se zbavila ekzému. Moc pomohl Ostropestřec - čaj, nechala jsem vychladnout a do něj rozmíchala Enterosgel a pila jsem to 3x denně dva týdny a pak 1x denně dva měsíce. A mám zcela zdravou kůži, co jsem neměla mnoho let. Nechápu, proč to není na lékařský předpis, je to celkem drahé.

Domka Nová

Určitě je detoxikace komplexní problém. Momentálně se zaměřuju na očistu jater. Snažím se si je nezanášet alkoholem a naštěstí neberu žádná léčiva. Na pročištění beru Lipovitanem S.

Helga Horká

jo mně doporučil lékař po prodělané nemoci lipovitan duo, má ten silymarin a dlaší látky na pročištění organismu

Vendy

já ocistu jedine s ayurvédskými bylinami :-) je to pro me více šetrné, nez nejaké chemické veci.

Jarka

Dobrý večer, víte o nějakých účinných vitamínových doplňcích, které pomáhají na detoxikaci,

Jarka

Jsou vhodné tabletky, které jsou bylinné? Poradíte mi jaké?

Jarka

Dobrý večer, jaké nakupujete doplňky stravy na detoxikaci organismu? Nějaké tabletky..

Aneta

Nemáte vyzkoušené nějaké detoxikační kúry ? Jak dlouho by se vůbec měly držet, aby došlo k pročištění organismu ?

Ilona

Těch možností je samozřejmě spoustu a každá z nás má určitě vyzkoušeného něco jiného. Mám toho za sebou víc, ale nejlíp se vždycky cítím po detoxu od Neera, kterou držím pravidelně 4x ročně.

Aneta

Na jakém principu ta kúra funguje ?

Anna

Na tohle je výborné kimchi. Stačí ho zařadit do jídelníčků a tělo se postupně pročistí :)

Alice

Očista těla se dá provést i tím způsobem, že překopete jídelníček a začnete se stravovat lépe. Zařadíte potraviny bohaté na vitamíny a už to je pro tělo velká a příjemná změna.

Petra

Kde je něco takového k dostání ? Nikdy jsem o ničem podobném neslyšela.

Kája

Když já osobně ten jídelníček docela flákám a ne vždycky mám možnost se prostě stravovat ukázkově, tak to potom v tomto případě postrádá smysl :/ proto taky přemýšlím nad nějakým doplňkem.

Alice

Tak já taky nemůžu říct, že bych ho nějak extra dodržovala, ale pravidelně jím kimči a to je vitamínová bomba jako blázen :).

Daník

Rozhodně souhlas, detoxikace těla by měla proběhnout pouze použitím přírodních produktů, napřiklad takový ostropestřec si nemůžu vynachválit :)

Katarina

Já měla problémy s akném a lékařka mi doporučila detox těla, jelikož mi mastičky žádné nepomohly. Omezila jsem také alkohol. Vyzkoušela jsem veniru, ale ta na mě tolik nefungovala jako wurmex.

Filip

Bydlím na vesnici, náš pejsek jednou donesl domu škrkavky a řeknu Vám to nechcete začít. Pejska od té doby pravidelně odčervujeme a hlídáme. Bohužel se jeho problémy na mě taky dostali. Od té doby se pravidelně detoxikuji. Zkoušel jsem i wurmex a super.

Kristýna

Bude to znít šíleně, ale mě doporučila wurmex moje teta, které je 40 let. Dost na něm ujíždí.. používá ho jako jarní detox každý rok.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce