V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
Pokud trpíte atopickým ekzémem, dovolím si přidat náš příběh. Můj osmiletý syn měl ekzém prakticky od narození. V podkolení, na rukách a hrudníku. Masti s kortikoidy pomohly na chvíli, nebo se musely aplikovat denně. V noci neexistovalo, abych mohla klidně spát. syn se škrábal do krve a já nemohla téměř nic dělat. Bylo to hrozné. Často jsem četla různé rubriky a zkoušeli jsme všechno možné. Vždy to stálo spoustu peněz a výsledek žádný. Letos v únoru jsem náhodou narazila no produkty české výroby, vyvinuté v našich klimatických podmínkách a za rozumnou cenu. Jde o produkty firmy OKG. Zjistila jsem si o nich vše potřebné a objednali jsme pro syna OK balsam a OK gel na mazání. Alfu+ a Omegu+ na vnitřní užití. Asi po měsíci se synův stav trošku zlepšil. Do toho dostal neštovice a i s tímto problémem jsme se vypořádali téměř v pohodě. Ekzém začal postupně ustupovat. Za další 3 měsíce ekzém úplně zmizel. Od té doby uplynulo 5 měsíců a syn je naprosto bez ekzému. Produkty mě tak nadchly, že jsem se rozhodla o své zkušenosti napsat. Lidé o nich téměř nevědí a přitom se vyrábělí u nás a fungují na spoustu dalších problémů. Bližší info ráda každému pošlu. H. Hadincová 03-000494
Přidat nový komentář