Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Mám podobné problémy 4 roky. Začaly po první tabletě nitrofurantoinu. Jako kdyby mi někdo v břiše rozdělal oheń. Léky jsem dostala, jak se domníval můj lékař, na zánět močového měchýře. Běhala jsem po doktorech a pohotovostech. Byly vánoce. V moči nic nenašli na ultrazvuku také ne. Dostala jsem se na Homolku, k lékaři, který před lety operoval mého muže. Následovalo Ct,cystoskopie, rozbory krve a moče. Vypadalo to na zůženou moč. trubici a možná i něco horšího. Usuzuji podle toho jak se tvářil lékař. Prodělala jsem operaci a odběry všechno negativní. Naštěstí,ale moje problémy nepolevovaly. Nechutnalo mi jíst a zhubla jsem 10 kilo. Ležela jsem, to mi bylo celkem dobře. Postupně jsem byla u 2 urogynekologů u svého gynekologa, urologa, nefrologa u svého obvodního lékaře myslím, že se mi všichni nějakým způsobem snažili pomoc, ale výsledek 0. Až Mudr, která se zabývá i alternativní medicínou mi předepsala GYNEX a GYNEDRYL a v tu dobu jsem také byla v lázních po operaci močového měchýře. Tak pak se mi hodně ulevilo. Začala jsem při zhoršení okamžitě provádět výplachy ROSALGINEM. Nechala jsem si vyměnit amalgámové plomby za bílé, vyměnila jsem osobní prádlo za bavlněné a to pak prala pouze v mýdle. Pomohl mi lék AVIXIN a na zevní ošetření mycí olej pro ženy INTIMA. Toto užívám stále. Po čase jsem začala mít problémy s nahama. Nyní chodím na neurologii a podle vyjádření Mudr. i tam může být základ popisovaných problémů. Ct ukazuje na poškození páteře, která mi paradoxně nikdy nebolela. Vyzkoušela jsem kde co, držela dietu, problémy mám pořád, ale ve slušné míře. Přeji všem, ať se jejich problémy vyřeší nebo alespoň zlepší jako mně.

Přidat nový komentář