Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
lékaře: Dobrý den, chtěla bych se zeptat protože už si nevím rady ani já ani můj gynekolog. Už několik dá se říc let mě trápí svědění pochvy ale vždy se to dostaví 2-3 dny po pohlavní styku a trvá to i týden. Během toho týdne trvání místo normálního výtoku mám velké bílé hrudky bez zápachu vše jsem hlásila gynekologovi i na vyšetření jsem byla předepsal mi 2x antibiotika každé jiné a pak mi řekl at si v lékárně koupím canesten gyn mast + jednu tabletu to chvilku byl klid asi cca 2 měsíce potom to začalo opět nanovo tak už jsem si koupila v lékárně Idelyn beliema tablety a vubec nepomohli do dnes je mám a nic. Dnes si koupím opět ten canesten ale obávám se že i přesto se to vrátí. Nevíte prosím co by mohlo zabrat a je volně dostupné v lékarně protože muj gynekolog už snad vyzkoušel vše možné a nic pořádně nezabralo přiklání se tomu že jsem ted v 18tt +4 a že to jsou hormony ale já tím trpěla daleko předtím než jsem otěhotněla vlastně se to se mnou táhne od prvního těhotenství kdy jsem měla kvasinkovou infekci takže +/- 7 let. Jinak předtím jsem nic takového neměla. Děkuji za rychlou odpověď

Přidat nový komentář