Všeobecné preventivní prohlídky a vyšetření u dětí jsou důležitou součástí primární péče a obsahem se liší od pravidelných prohlídek pro dospělé. Praktický lékař pro děti a dorost při těchto prohlídkách sleduje zdravý vývoj dítěte od narození během celého dětství a dospívání až do doby předání adolescenta do péče všeobecného praktického lékaře. Součástí jsou také vyšetření, která jsou navázaná na konkrétní věk dítěte.
To teda nevím, ale benešovská nemocnice je poněkud vzadu - prý hotové za 1 - 3 dny. Byla jsem na CT - mám šílené bolesti hlavy - a sestra mi, když jsem si zavolala po 3 dnech, řekla, že si mám zavolat až za týden. Fakt už bych podala někam nejradši stížnost, snad dokud člověk s prominutím neumírá, nic s ním nedělají. Nedivím se, že je tolik úmrtí, hlavně v té naší slavné benešovské nemocnici a vůbec, nechají tě prostě umřít, pro ně jseš jen kus papíru, umře, neumře, bolí ho něco, nebolí, to je jedno, nás nic nebolí, tak ať si vylíže.... Asi takhle myslí. Byla bych velice ráda, kdyby si tohle,co tu píšu, nějaký doktor přečetl a trošku se nad tím zamyslel. Kdyby jemu nebo někomu z jeho rodiny bylo ouvej, hned by se choval jinak a lítal by. Dnes už nemůžeš důvěřovat ani těm doktorům.
Přidat nový komentář