Inzerce https://www.lekarna.cz/ustni-hygiena/akcni-nabidky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=ustni-hygiena

Vy se ptáte, my odpovídáme

Babička zemřela po chřipce, ale v nemocnici mi řekli, že jí vypověděly ledviny. Tak jak to tedy bylo?Virus chřipky sice ledviny přímo nenapadá. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Tom
1x

Chtel bych se zeptat, co se doporucuje jist pri chripce, obvzlaste, kdyz clovek trpi silnym nechutenstvim. Cokoliv co obsahuje sebemensi mnozstvi soli, mi pripada nesmirne slane a tudiz nepozritelne. Uz jsem vyzkousel snad vsechno a mam problem snist i suchy rohlik. Clovek by rad neco do sebe dostal, aby byl opet silny a mohl lepe s chripkou bojovat, a pritom jsem hladny a slaby. Dekuji Tom, 29 let

Hanuš

Očkujeme se asi 5 sezon.Každoročně mám asi vedlejší účinky.Ještě v den očkování onemocním jakoby chřipkou.Má to pro mě smysl?Je očkování v mém případě nějaká ochrana??Poraďte mi prosím H.

Víťa
1x

nechal jsem se očkovat proti chřipce a druhý den se mě na čele udělal otok velikosti 50Kč. druhý den se ještě zvětšil až do vlasů. navštívil jsem lékaře a ten mi předepsal DITHIADEN je prý to alergie na očkování. Zatím se mě otok po 3dnech moc nezmenšuje. Mam bolesti hlavy jako při chřipce. Je to v pořádku? Zatím jsem očkován nikdy nebyl. Děkuji za odpověď.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Plánujete očkování proti žloutence?

26%
74%
Zatím hlasovalo 454 lidí

Mohlo by vás zajímat

Norovirus je vysoce nakažlivé onemocnění

Zatímco salmonelózy a kampylobakteriózy převládají v letním období, v zimě se daří právě norovirům. Noroviru se lidově říká "zimní zvracení", protože se v zimních měsících vyskytuje častěji a jedním z jeho hlavních příznaků je zvracení.

Nechráněný sex není tak bezpečný, jak si mnozí myslí

Z každoroční studie Durex Global Sex Survey 2025 vyplývá, že minimálně 26 % Čechů při sexu nepoužívá kondom ani jinou formu nehormonální ochrany, protože věří, že jejich partner je zdravý. Taková důvěra se ale může snadno obrátit proti nim.

Chlad jako lék

Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.

Periorální dermatitida se zhoršuje při chladném počasí

Periorální dermatitida, nepříjemné kožní onemocnění projevující se zčervenáním, drobnými pupínky a citlivostí pokožky okolo úst, je stále častějším problémem nejen mezi ženami.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce