Ja jsem byl na lumbalce s atraumatickou jehlou kvuli borelioze na infekcnim v HK. Hned po vysetreni jsem lezel na zadech asi 2 hodiny a vsechno bylo v pohode. Nicmene, asi po 5 hodinach od vysetreni me trochu zacinala bolet hlava, ale oproti tomu co prislo nasledujici den to byl cajicek. Druhy den mi to kompletne nabehlo a takovy bolesti jsem snad v zivote nezazil. Jediny co pomahalo bylo opravdu lezet, nevydrzel jsem ani 30 vterin sedet nebo stat, pac jinak jsem mel brutalni bolesti hlavy, brnelo me cely telo a motala se mi hlava. Ibalgin jsem vicemene necitil, takze mi pak zena zajela pro Valetol, ktery mi mozna trosicku pomahal, ale po par dnech mi to zacal nedavat moc zaludek, ale nejak jsem s to s nim dobojoval. Cca 5 dni po vysetreni jsem nemohl vubec nic, jenom jsem lezel, kdyz jsem sel na zachod nebo na jidlo, tak jsem musel bud po ctyrech nebo jit uplne predklonenej, aby byla pater vodorovne. 4 dny po zakroku jsem volal na infekcni do nemocnice, tam mi doktor rekl, ze neni mozny, abych mel postpunkcni sydrom v takovym rozsahu a kor s atraumatickou jehlou, a kdyz jsem mu rekl, ze to ocividne mam, pac nevydrzim 30 vterin stat nebo sedet, tak mi rekl, ze at teda prijedu na kontrolu a vytipnul mi telefon. Kdybych byl schopnej tam dojet, tak bych klidne jel. Nicmene, cca po tech 5 dnech se to zacalo malinko zlepsovat. 5-7 den jsem uz vydrzel treba 0,5-1h stat (sedet neslo) a pak jsem musel lezet. 7-8 den uz slo stat cca 2-3h (sedet 30 minut) zhruba 10. den uz to bylo dobry a zacal jsem fungovat normalne. Preju pevny nervy vsem co si tim zrovna prochazeji, verte ze to bude driv nebo pozdeji v poradku. Ja jsem tech prvnich 5 dni myslel, ze snad umru jaka to byla bolest.
Přidat nový komentář