Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Taky se podělím se svou zkušeností,asi před šesti lety jsem musel na LP.Zajímal jsem se o možnost použít atraumatickou jehlu ale na neurologiji mi tuhle možnost nenabídly a udělaly mi ji normální jehlou.Před vyšetřením jsem si zašel na záchod,do sprchy a na pokoji už na mne čekaly dvě mladší doktorky a sestra,usadily si mne na židly,vyhrbit,prstem si napočítala obratle a fixou označila místo vpichu.Samotný vpich nebolel ale v určité chvíly jsem ucítil tlak a mírnou bolest v levé noze,doktorka mi řekla že ji mám říct co cítím,trvalo to asi pět minut a hned potom na lůžko,nejhorší bylo těch 24 hodin na lůžku ale musí se to vydržet.Já protože jem si už před tím něco nastudoval,tak jsem si rovnou do špitálu už přines velké balení kofoly,káva a hlavně hodně pít,líp se obnoví odebraný mozkomíšní mok,někdo ještě doporučuje i kofeinové tablety.Den po zákroku jsem vstal z lůžka a cítil jsem jak se mi motá hlava ale nic mne alespon nijak zvlášť nebolelo,takže záchod,sprcha.Ovšem na druhý den se dostavily bolesti hlavy ale jen když jsem seděl nebo stál,jakmile jsem se hodil do klidu na lůžko,byl klid,okamžitě mi nasadily kapačky na zavodnění ale i tak to trvalo asi týden než se to dalo do pořádku ale za pomoci léků od bolesti se to dalo vydržet.Můj otec byl na LP. o rok dříve na tom samém oddělení,vpich mu provedly až na podruhé ale otec je hodně při těle a při tomhle úkonu je to nevýhoda,lékař hůř hledá místo k vpichu.Na druhý den byl úplně v poho,žádný postpunkční syndrom jako já.Je to nepříjemné vyšetření ale pokud to vyšetření je potřeba,stejně vás to nemine,vydržet se to určitě dá.

Přidat nový komentář