Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Mě je 32 a mám za sebou 1., mě tohle za čas ustalo samo, spíš mi začalo furt téct z prsou.
Je mi 32 let a mám za sebou porod druhého dítěte, který byl velmi těžký. Kromě gynekologických komplikací bojuji i s inkontinecí a to mne velmi stresuje. Stačí, když malého , který už váží 6 kilo zvedám, nabo nastupuji s kočárkem do autobusu, stane se to. Zatím to řeším speciálními vložkami, ale samozřejmě u toho nechci zůstat. Pokud mi nepomůže speciální cvičení, tak mne asi čeká operace.
pracíí nee, jsou levné ale moc nefungují zkuz z drogérky nebo lékárny jednorázovky, livsane třeba nebo něco jiného ale vyplatí se :)
Mně hodně pomohl Aniball INCO. Doporučila mi to paní doktorka, když jsem se jí svěřila, že mám inkontinenci. Do té doby jsem znala jen aniball na přípravu na snadnější porod a vůbec jsem netušila, že mají i tuto variantu na inkontinenci. Má to pěkně zpracovaný návod, který obsahuje základní cviky. Ze začátku jsem si na to cvičení musela zvyknout, ale během pár dní už jsem nepociťovala žádné nepohodlí. Nějak po měsící začala inkontinence slábnout, třeba už jsem si necvrkla po každém kýchnutí. Cvičím pořád a je to lepší a lepší, ale pozor, chce to striktně dodržovat a cvičit pravidelně, jinak to nemá smysl.
Přidat nový komentář