Jak dlouho lze nepřetržitě užívat vitamín B12? Mohu se jím případně předávkovat?
Zdravím. Mám stejný problém. Objevil se u mě pravděpodobně kolem 15 roku života. Dnes je mi 18. Problém se objevuje nepravidelně. Ale abych řekl pravdu, možná to bude znít divně, většinou se objevuje spíše v pozdních hodinách. Když už se dostaví, pálí to vždy na jednom místě - ne po celé délce močové trubice, ale přímo ve středu. Pokud už pálení dostanu a dokážu překonat nutkání k vymočení, tak se to dá vydržet, po vymočení se ovšem problém mnohonásobně zhoršuje. Zvláštní ovšem je, že pálení se vždy dostavuje jen při masturbaci, při sexu ( ať už vaginálním styku, orálním sexu,... ) s dívkou se ovšem ten problém nikdy nedostavil. Pravděpodobně je to dáno tím, že když " udělej si sám" , nejste dostatečně vzrušeně a sperma zčásti zústává v močové trubici. Pokud je u vás partnerka, jste více vzrušeni, ejakulace je silnější. Tím pádem sperma odchází z těla rychleji. Jeden z možnách způsobů prevence je vymočit se před akcí. No, neřekl sem nic nového, ale alespoň sem potrvrdil co funguje a co ne. Tak se držte - zrovna mám to zkurvené pálení a modlím se ať už je to za mnou.
Přidat nový komentář