Zdravím, můj přítel měl stejné problémy, jaké tu popisujete. Byl na všech různých vyšetřeních - cystoskopie, vyšetření prostaty, vyšetření moči, vyšetření na pohlavní choroby - doktoři nic nezjistili. Dostal opakovaně ATB, ale nepomohla mu. Nikdo mu nedokázal pomoci. Došlo to tak daleko, že ho bolesti a pálení postihovaly každý den. Hodně tím utrpěl náš sexuální život, resp. jsme spolu kvůli tomu vůbec nemohli provozovat žádné sexuální aktivity - při erekci bolesti gradovaly. Chtěla jsem mu nějak pomoct, tak jsem po večerech začala studovat a studovat, abych se o problému něco dozvěděla a rozhodla jsem se nasadit "samoléčbu" přírodní cestou. Nejprve bylo nutné trochu upravit jídelníček - to je asi klasika, každý to zná - hodně pít (pokud možno čistou vodu třeba jen s pár kapkami citrónu nebo bylinkové čaje, omezit kávu a klasický cukr), omezit příjem uzenin, tučného masa a všech kyselinotvorných potravin - jejich seznam lze najít bez problémů na netu. Záměrně píšu omezit, ne úplně vyloučit, pokud vám tyto potraviny chutnají - nic se nemá přehánět. Snídat, nepřejídat se na noc a porce jídla rozdělit alespoň na 3 denně (ideální by bylo samozřejmě tak 5, ale u některých mužů je i 3 úspěch - chápu, v dnešní uspěchané době). Nosit vzdušnější oblečení - ne nic, co příliš "omezuje" v rozkroku. Začít se trochu hýbat. Nemusíte hned atakovat posilovny a tělocvičny, stačí svižnější procházky na čerstvém vzduchu třeba se psem nebo běh či kolo. Záleží na vašich možnostech a preferencích. Teď se dostávám k tomu nejdůležitějšímu - přítel začal pít aloe vera gel. Hodně jsem o tom nastudovala a je důležité, aby to byl opravdu gel, ne šťáva, a obsahoval min. 90% aloe. Jinak je účinek malý a v podstatě jen vyhazujete peníze. Někteří tvrdí, že je lepší gel z celého listu, někteří doporučují využívat jen dužinu. Dužina je pochopitelně dražší. Vyplatí se investovat do něčeho kvalitnějšího, bez přidaných sladidel, barviv a jiných stabilizátorů a syntetik. Ovšem konzervantům se nevyhnete - jinak by se gel brzo zkazil. Třeba my jsme si objednali galon (3,78 l) za cca 1200 Kč i s poštovným. Vydrží vám zhruba 2 měsíce. Některé notoricky známé firmy - viz LR, Finclub atd. jsou zbytečně drahé. Platíte hlavně všechny dealery a management - jejich luxusní dárečky a večírky - nedoporučuju. Přítel začal aloe užívat pravidelně - 2x denně (ráno a večer asi tak půl hodiny před jídlem). Množství záleží na váze těla - doporučuje se užít za den tolik ml, kolik kg vážíte. Přítel váží 75 kg, takže ráno vypije zhruba 38 ml, večer to samé. Myslím, že stojí za to to vyzkoušet, protože už za 2 týdny jeho problémy výrazně ustoupily. V "samoléčbě" i nadále pokračuje a my konečně můžeme žít trochu "normálně". Byli jsme oba už opravdu zoufalí. Neříkám, že tohle musí zabrat všem, že aloe je zázrak, ale za zkoušku to určitě stojí. Já jsem aloe ze solidarity k němu začala pít také a zlepšila se mi pleť. Doufám, že jsem vám alespoň trochu pomohla... Budu ráda, když mi napíšete nějaké reakce a vaše příběhy a zkušenosti s touto "samoléčbou". Jana
Přidat nový komentář