Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahojky vsem lidem s podobnym problemem jako ja.Ac jsem si myslela,ze jsem asi jedina v nasem state,ktera ma v podpazi kola,jak kdyby prebehla celou Saharu za pul hodiny,tak ejhle-nejsem:-))cau vsem kolegum potakum...Jsem uz 3 roky absolutne nestastna ze zvyseneho poceni v podpazi..omezuje to v oblekani,snizuje sebevedomi a stresuje to..coz je bludny kruh..jelikoz stres vyvolava jeste vetsi poty.Mohla jsem ve vypjatych situacich nosit u sebe lavor-az do doby,kdy jsem si na vasi radu koupila Driclor..Super...nasledne par dnu na to jsem si koupila nekolik pastelovych tricek..o kterych jsem jen snila..Uz nee cerna a bila a nebo svetr!!!Ale lidicky,bojim se,ze se mi to vrati:-(div se hruzou nebudim..Jake mate zkusenosti..????Namlsal nas ten uzasny stiplavy Driclorek a budu zas za cas muset vytahnout ty cerne hruzy ze skrine?Nebo to vydrzi?????Papiny vsem...
Přidat nový komentář