Zvýšená hladina bílkoviny v moči nebolí, přesto není radno ji podceňovat. Ukazuje totiž na řadu zdravotních problémů. Například na poškození ledvin nebo riziko ischemické choroby srdeční či selhání srdce. Odhalit bílkovinu přitom dnes není složité – stačí rychlý test ze vzorku moči, o který mohou pacienti požádat při preventivní prohlídce u svého praktika.
Zdravim, Mám něco podobnýho jako ty - od srpna 2005 mi začaly problémy v krku, bral jsem troje antibiotika a ani jeny nepomohly, tak se můj ORL taky rozhodl, že jedinou volbou bude "amputace" mandlí (streptokok nejen, že způsobuje angini, ale může se šířit dál do těla a s tím mohou být spojené dálší problémy, jako třeba zánět ledvin, špatné trávení...a spoustu dalších). Zašel jsem tedy na ORL chirurgii, kde mi měly úkon provést a tam mi řekli, že je možnost autovakcíny (trvá to cca 5 měsíců) a tak to zkoušim, myslim, že bys to měla zkusit taky - za pokus to stojí... Ta autovakcína je přesně na ten druh "potvor" co mám v krku, takže snad to zabere...
Přidat nový komentář