Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Delší dobu mě bolelo v krku...prý angína........i přes dvě balení penicilínu se to nezlepšilo a v krku bolelo pořád.Byla jsem vyslána na krční a tam mi bylo zděleno že mám zřejmě pod pravou krční mandlí nádor a bylo mi doporučeno nechat si je urychleně vyndat.Operaci jsem podstoupila 28.5.2012 . Hiostologie byla naštěstí v pořádku ale nečekala jsem takovou bolest a celkový špatný stav.Za 14 dní po operaci jsem toho snědla jako dřív za jeden den.Dnes je 23.6. a já pořád cítím ,,knedlík,,v krku.Ale to je to nejmenší.Poslední 3 dny mám takovou kuriozitu..............vše co vypiju mi vyteče nosemA proto bych se chtěla zeptat jestli se to taky někomu stalo a za jak dlouho to přestane.Doufám totiž že to přestane.Je to nepříjemné a ve společnosti docela nechutné.Dík za Vaše odpovědi.
Přidat nový komentář