Hormonální antikoncepce je pro jednu ženu strašák, pro druhou běžná součást života. S jejím užíváním je spojena spousta mýtů, na druhou stranu škodlivost byla v určitých případech také prokázána. Co na užívání hormonální antikoncepce ve spojitosti s křečovými žílami a riziky trombózy říká žilní expert?
Ahoj IRENO, kuř si dál, kuř si vesele, kuř si dosytosti...je to naposled!!!! Champix tě taky dostane, když mu trošku pomůžeš. A takový ty strachy, co bude, až........co si já nebohá počnu,až...... to moc dobře znám, i já jsem si tím prošla. Připadala jsem si jako sirotek, kterého navíc opustí nejlepší kamarádka. Člověk musí tu kámošku cigaretu pohřbít - skutečně i obrazně. Já jsem ji pietně pohřbila do popelnice, zaklapla víko rakve ( pardon popelnice), zamáčkla slzu a od té doby nekouřím. Zkus si vymyslet nějaký vlastní pohřební rituál , třeba těm cigaretám vykopej hrobeček na zahradě a ve výroční dny tam choď klást věnečky :-D :-D .... a broukej si přitom Pochod padlých revolucionářů nebo jiný trauermarš :-D . Tyhle rituály pomáhají! FAKT! Držím pěstičky.
Přidat nový komentář