Ahojky,
tak zítra mám první týden, asi půjdu na vínko, tak na mě myslete, neb to bude poměrně zatěžkávačka : ( U toho alkoholu zábrany dost povolují... Chystám se dát zítra první kačky do kasičky, tak se těším !Budu totiž dávat jen papírové, velké bankovky .)
Irče pochopitelně i já moc a moc gratuluju ke dvoum letům, neb to je fakt bomba !! Jsi frajerka a jen tak dál ! Sklenku na tebe si dám, až zítra - jestli neva :) Jak to myslíš, že nevíš, zda by jsi do toho šla znovu ? O jakých změnách to tu mluvíš ?
Je tedy pravda, že jsem teď dost posmutnělá, unavená - nějak nemám energii a trpělivost...a přemýšlím, že se vrátím někam do práce.. Sice mám teď velkou svobodu, ale taky hodně volného času, když všichni makají jako blázni...Možná je to z CHMP...Možná zimní depka..No počkáme a uvidíme :)
Gratulace pochopitelně i Sunny - neb tři týdny už je taky fajn :) Nutela, nenutela, hlavně, že nehulela :)
Já zobu jednu, až jednu a půl tablety za den od začátku.. Dle toho jak si vzpomenu...Ráno, v poledne a večer...
Pochopitelně i Konče k 188 dnům, neb to pro ní a i nás taky bylo nepředstavitelné a holka naše překonala sama sebe a já z toho mám obrovskou radost !
Vendul neboj, to přijde.. máš za sebou teprve 14 brní CHMP, pokus se třeba ještě snížit - ze tří na jednu ? :) To jsem asi odvážná viď ? Je pravda, že s manžou, který nekouří to máš o něco snažší.. Ale stejně je to boj.. Nikdo neříká, že je to snadné, ale je to možné.. Ty lidičky tady jsou nám všem příkladem.. Takže nevěš hlavu - pokud to opravdu chceš, tak to půjde..Kupila jsi si tu knížku, věřím, že ti opravdu pomůže.. Já jí tu nikde nemůžu najít.. Asi mi jí manža spálil, když jsem mu jí cpala, aby si jí přečetl :) :)
Přidat nový komentář