Dobrý den, posledních pár let často trpím na ječná / vlčí zrna. Ve většině případů samo nezmizí a vždy jsem donucen k zákroku v nemocnici, kde mi ho chirurgickou cestou odstraní. Dá se proti tomu nějak preventivně bojovat? Děkuji moc za odpověď.
Ahoj Mirko Super že už válčíš nevím jistě psala jsi kolik si kouřila za den a jak dlouho ? Ten champix ber klidně jen 3 tablety půlky a později 2 já to tak beru a není to nebezpečný zkusit tj. jako že když si nevezmeš jednu půlku tak začneš kouřit . Spíš když ubereš poznáš to že je člověk podrážděnější a chutě na cigaretu větší . stačí si vzít CH a přejde to . Hodně lidí to tady mixuje a mixovalo . Já ty sny nepříjemné měl taky ale už to přešlo skoro po měsíci byl více či méně klid . Tak se drž . Ty jsi měla sen že si nahá v autě . a já že jsem jel pracovně na měsíc vyměnit těsnění na vzduchotechnice vesmírné základny a protože jsem to neudělal dobře tak jsme se tam všichni udusily a kdybys věděla jak na mě ty lidi křičely že se kvůli mě udusí brrrr . Jen pro mou obranu dával jsem tam nekvalitní těsnění made in China . :o)

Přidat nový komentář