Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
test ELISA je k ničemu, snad PCR, ale hlavně příznaky nemoci :-)
Mám to štěstí,že pojem deprese mi je neznámy a t o asi proto,že mám stále něco na praci.
Byl jsem na odběru krve. OL vyloučil chlamydie (jinak test 1000 Kč), ale prodělal jsem boreliozu před 2 roky a ted měl naráz 4 klíšťata. Takže se udělá test na boreliozu. Vyloženě příznaky borelky nemám. Už jsem z toho mimo.
Už podruhé se mi potvrzuje, že ADP jen tlumí. Slyšel jsem to od biochemika. Přitom mi po dobu 16 let vždyy ADP pomohla a cítil jsem se dobře. Ted si připadám, jak lemra.
není to tak jednoduché jak si myslíš, chlamydie se tady neléčí a borelie je ještě větší svinstvo, potíže máš od toho, jedině test PCR, zdravotníci vědí kolový :-)
Takže to vidíte na borelie, co mi tak dokonale zadělávají na potíže ? I když jsem byl tenkrát vyléčen ?
Tak borelie negativní. Už na mě vyzkoušela moje dr. všechny typy ADP, takže jdu o práce a budu asi chcípat do doby, než to odezní jak napoledy. Ještě tak magnetická rezonance mozku a a pak elektrošoky.
Zkouším třezalku tečkovanou. I když by se neměla brát společně s ADP. Ale uvidím, ráno koupel teplá a pak studený šok, cvičení. Medunka čaj. Plus vitamíny. Dr. změnila medikaci a zkusíme Zoloft. Ale spíše věřím bylinkám
to je všechno slabota, podívej se na ty tinktury , eleuterokok, šišák, lichořeřišnice a kůra na borelie, nemůžu tady psát adresy
Dobrý den, snažíme se s partnerem a nejde nám to, už z toho mám celkem potíže s psychikou..poradíte mi? Kam se obrátit?
Přidat nový komentář