Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Tak za prvé, jacutin ve všech formá se nedá sehnat. Bylo mi řečeno je že podělaná evropská unie zakázala a stahoval se z trhu. A za druhé, nikde jsem se nedozvěděla, čím konkrétně dezinfikovat povlečeně a oblečení. Hřebeny a čelenky jsem se pokusila vyvařit a poté jsem je vyhodila, protože se ve vařící vodě zničily. A co mi vadí nejvíc: Naši rodinu ta šílená pakárna stojí stovky a stovky peněz a je to k ničemu, pokud se ve škole najde jeden jediný rodič, který na opětovná upozornění učitelů kašla a posílá opětovně zavšivené dítě do školy. A nikdo na ně nemůže.
Přidat nový komentář