Prosím o radu...přemýšlím o koupi tohoto přípravku..máte s ním nějaké zkušenosti?
Inzerce
Odpovědi
werftg
tedka prave teky premyslim ze si jej koupim tak, tak jsem zvedava
petra
minaxin jsem objednala pro mojí mamku,která byla velmi spokojená narozdíl od jiných komerčních přípravků na hubnutí..za měsíc zhubla 3 kila samozřejmě musela trochu cvičit :)
váhu si udržuje už bez pomoci minaxinu a je velmi spokojená :))
Dana Jemná
Dana,před 14 dny jsem si jej koupila a už teď cítím dost pozitivní změny a už přemýšlím o dalsí koupi.Cvičím jen málo,ale jídlo jsem si rozdělila na 5 dílku a na posledy jím v 18 hod.Zatím je váha stejná jen v objemu jsem ubrala.Já můžu jen doporučit.
Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Nepříjemné pocity a občasné brnění v zápěstí jsou prvním varovným signálem syndromu karpálního tunelu. Tento stav nejčastěji vzniká jako následek dlouhodobého přetěžování zápěstí a ruky – především se jedná o stereotypní práci, např. na počítači.
Kratší dny, chlad a méně slunečního svitu bývají hlavními viníky podzimní únavy. Jenže pocity slabosti, bolesti hlavy a svalů či zvýšená teplota mohou signalizovat i závažnější onemocnění. Podobnými symptomy se může projevovat například klíšťová encefalitida, lymeská borelióza, chřipka nebo covid-19. Odborníci proto upozorňují, že přetrvávající únavu byste neměli podceňovat a je vhodné ji konzultovat s lékařem.
Třes rukou může být spojen s neškodnými faktory, jako je únava nebo nervozita, může ale také signalizovat vážnější problémy, jako jsou neurologická onemocnění nebo poruchy štítné žlázy.
Přidat nový komentář