Prosím o radu...přemýšlím o koupi tohoto přípravku..máte s ním nějaké zkušenosti?
Inzerce
Odpovědi
werftg
tedka prave teky premyslim ze si jej koupim tak, tak jsem zvedava
petra
minaxin jsem objednala pro mojí mamku,která byla velmi spokojená narozdíl od jiných komerčních přípravků na hubnutí..za měsíc zhubla 3 kila samozřejmě musela trochu cvičit :)
váhu si udržuje už bez pomoci minaxinu a je velmi spokojená :))
Dana Jemná
Dana,před 14 dny jsem si jej koupila a už teď cítím dost pozitivní změny a už přemýšlím o dalsí koupi.Cvičím jen málo,ale jídlo jsem si rozdělila na 5 dílku a na posledy jím v 18 hod.Zatím je váha stejná jen v objemu jsem ubrala.Já můžu jen doporučit.
Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Příchod nového roku představuje pro záchranáře nejrušnější noc v roce. Běžně po celé republice řeší stovky případů. K nejčastějším poraněním patří úrazy související s nadměrnou konzumací alkoholu a špatným zacházením s pyrotechnikou. Zasaženy bývají obvykle končetiny, hlava a oči.
Během adventu a vánočních svátků roste počet úrazů, které mohou pohodovou atmosféru pořádně narušit. Mezi nejčastější se řadí popáleniny, řezné rány, zablokovaná záda, ulámané zuby i poranění očí.
Přidat nový komentář