Na bolesti spojené s krční páteří mi zabrala až reflexní terapie.
Dobrý den, už rok a tři čtvrtě trpím bolestmi krční páteře a ztuhnutím svalů v horní části krku (AO?) a pískáním v pravém uchu. Po různých vyšetřeních (rentgen, CT, neurologie) mě poslali na rehabilitaci (parafín, elektroléčba a naučili mě některé cviky - které poctivě cvičím každý den! už víc než rok a půl). Rehabilitace mi na chvíli trochu pomohla, ale po půl roce jsem šel znovu (přibylo pár cviků :) ). Zlešil jsem životní styl, cvičím každý den (doporučené cviky na páteř), chodím plavat, práci u PC jsem omezil na minimum a poslední dva měsíce v podstatě úplně bez počítače (jako student mám prázdniny). Problémy s krkem se ale nezlepšují, nedávno se dokonce prudce zhoršily - svaly úplně ztuhly, bolest je taková, že se nedá vydržet, po roce a půl se vrátily závratě a teď přibyly i problémy s viděním. Nevím co mám dělat. Když jsem byl naposled (před rokem) na rehabilitaci tak mi řekli že pro mě už víc udělat nemůžou - na chvíli nastane zlepšení, ale problém se nevyřeší. Nevím ani jak problém udržet alespoň pod kontrolou. Nemáte někdo dlouhodoubou zkušenost s bolestmi krční páteře - jak se vyvíjí atd.?

Přidat nový komentář