Chci zhubnout
Chci zhubnout,ale nedaří se mi.Již jsem toho podstoupila mnoho, od diet,prášků-Xenikal,Adipex retard,Meridia,Herbalaiv,akupu nkturu,koktejly apd.Má silná nadváha vznikla při ročním užívání kortikoidů a hormonálních prášků po operaci hlavy.Prosím poraďte mi,jak zhubnout alespoň 30kg.Děkuji
Ahojky, jestli chceš opravdu shubnout a myslíš to vážně a máš vůli.Tak mi napiš.Žádná dieta ani hlad ti nepomůžou.Pa
Reagovatpoděkovatnahlásit23. března 2006, 09:52:01
Ahojky chci ti povědět můj příběh a věř mi nebo ne vše je jak píšu :-) v 18 letech jsem ještě měla 75kg a to jsem si držela a pak během 4let jsem přibrala na 93kg katastrofa... Jednoho dne jsem si řekla DOST a hledala jsem na netu všechno možné jen abych zhubla, ale nic jsem nenacházela.. Až jsem narazila na jeden mail... Týkal se zhubnutí bez jo jo efektu a to mě zaujalo, protože vím moc dobře, co to jo jo efekt je a několikrát už jsem ho zažila... Ozvala se mi příjemná paní která mi byla ochotná pomoct... Změnila mi můj jídelníček, nastavila pitný režim, k tomu trošku pohybu a koktejly a světe div se šlo to a jde to... S novým životním stylem jsem začínala koncem března tohoto roku a z 92kg už se mi podařilo shodit na 86,5kg no není to báječné? a shazuju dál a můj sen je shodin na 60kg a věřím, že to s herbalife dokážu...jak říkám ani jsem nic moc nemusela měnit... Jen jsem přidala větší množství tekutin, sportík a večeři nahradila koktejlem od herbalifu... A cítím se báječně... Ohromilo mě to natolik, že jsem se rozhodla s nima pracovat a jestli chceš ráda ti pomůžu shodit přebytečná kila bez jo jo efektu... Tak co jdeš do toho? Budeš hubnout semnou? Jestli máš zájem písni na můj mail angolanecka@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit23. dubna 2008, 03:09:39
Ahoj mohla bys mi napsat jak hubneš? Já mám při svých 177cm 92kg a jsem z toho nešťastná.Mé dítě říká že jeho táta(jsme rozvedeni) je jako slon že je tlustej.Nechci aby něco takového říkal i o mě a tak už kvuli sobě a i kvuli němu chci hubnout.Bojím se že kvuli tloušťce bych mohla mít cukrovku hrůza z injekcí které bych si musela píchat a kvuli jiným nemocem.Nemůlžu na sebe nic sehnat všechno je malé.Teď si chci koupit jeden přístroj který vím že pomáhá, známá ho má ale bydlí daleko a tak ho nemohu používat,navíc si chci koupit koktejly a hubnout.Poradíš?
Reagovatpoděkovatnahlásit12. listopadu 2009, 02:43:36
Dobrý den, žádné tabletky ani diety nejsou to správné co vydrží. Musí se změnit životní styl. Ja díky změně shodila 17kg. Udělala si kurz výživového poradce. Ráda poradím i se sejdu a pomohu zhubnout bez hladovění, diet a tablet. Můj mail: bartova.poradce@gmail.com
Reagovatpoděkovatnahlásit9. ledna 2010, 09:38:28
Ahojky,také jsem jedla Herbalife,před několika lety.Ano hubne se s ním dobře.Jednu nevíhodu to ma už žiješ skoro jako kosmonaut.Kdyby to jedli všichni už nepotřebujem obchody a všichni budem hubení.Po dvou letech co jsem produkty nebrala jsem začala znovu přibírat a žiju stejným stylem.Nepřejídám se,sportuji,tancuji afrotance.Piju hodně a nejsem lenoch.Přítel to zkusil na to aby přibral.Ano je to na bázi,že můžeš i přibrat.Měl s tím problémy ohledně zácpy a tak s tím samozřejmě šlehnul.Takže záleží na každém jakou zvolí cestu,ale nikdy není stejný produkt stopro pro všechny.Spolupráci s Herbalife komentovat nebudu to sem nepatří,ale to poznáš časem.Ten kdo to chce si to za ty hříšné peníze koupí.V cizině je to opravdu cenově dostupnější.Tady když si to koupíš tak už je jsté že zhubneš bo ti nezbyde naostatní jídlo.(při normáůním platu,tedy).Hezký den
Reagovatpoděkovatnahlásit30. ledna 2010, 09:51:18
Necítíte se ve své kůži? Nejste v kondici a spokojeni se svou postavou nebo pletí? Pokud je Vaše odpověď "ANO" - mám pro Vás řešení a bonus 400 Kč na výživové poradenství v CENTRU BRNA! Pouhých 250 Kč a budete se cítit lépe než kdy jindy! Pomohu Vám postupně změnit své stravovací návyky, dosáhnout optimální váhy a zlepšit tak svou kondici. Naučím Vás správně jíst a hlavně pozitivně myslet ve vztahu k sobě. Plním na trhu roli wellness couche. Každý klient u mě nejdříve projde individuální 70minutovou konzultací, která zahrnuje: - celkovou analýzu zdravotního stavu a fyzické kondice - zjištění chyb, kterých se klient dopouští ve stravování a pitném režimu - změření speciálním analyzérem ( body composition monitor), který stanoví % podíl vnitřního tuku v těle, metabolický věk, % podíl tělesné vody, viscerální tuk, hmotnost kostí, svalů atd. - návrh optimálního řešení Pokud máte zájem o bližší informace nebo si chcete domluvit schůzku, kontaktujte mě na telefonní číslo 721 850 427 a nebo na email petronella.s@centrum.cz Petra Šimková
Reagovatpoděkovatnahlásit28. října 2011, 02:37:30
Dobrý den, mohu Vám doporučit užívání čistě přírodního produktu LKVB6. Koukněte na jeho popis na ht tp://zdravikoas.cz/?39,lkvb6 Je to opravdu účinný spalovač tuků a harmonizuje celý metabolismus. Případně provést detoxikaci celého organismu http://zdrav ikoas.cz /?pentagram-bylinne-koncentrat y,165
Reagovatpoděkovatnahlásit9. června 2009, 04:27:52
ano to vše nám nabízí naše česka firma:ww w.okg-fit.cz/prevence Naše celá rodina jsme si zlepšili své zdraví, posílili imunitu a navíc jsem zhubla 11kg za 3-4 měsíce pomoci Emulips a Emulipsu Slimu. pište si na:klerens@post.cz, reg.číslo:01-006436, Teršlová Ing.
Reagovatpoděkovatnahlásit24. září 2009, 11:39:18
Jestli chceš opravdu ale opravdu zhubnout tak zabere JEDINĚ tato věc: http://aukro.cz/item1403506057_chcete_zhubnout_emulips_je_pro_vas_jedina_volba.html http://aukro.cz/item1403506274_nejsilnejsi_pripravek_proti_tel_tuku_emulips_slim.html http://aukro.cz/item1403507767_to_nejlepsi_pro_vase_telo_emulips_slim_drink.html Mám to ozkoušené a během dvou měsíců jsem zhubla 17kg, je to stoprocentně osvědčené!!!;)
Reagovatpoděkovatnahlásit8. ledna 2011, 09:35:30
A zkusila jsi nějaký preparát na hubnutí? Ja se snažím dodržovat zdravý jídelníček k tomu používám XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny .Jsem s ním moc spokojená, zabraňuje chutím na sladké a omezuje pocit hladu. Také se mi upravilo vyprazdňování a celkově se cítím velice dobře. Po měsící užívání mám 3 kg dole, občas přidám také nějaký pohyb a kila jdou stále dolů.
Reagovatpoděkovatnahlásit10. května 2012, 11:04:06
Ahoj přečetla jsem si všechno co tu píšete taky trpím nadváhou měřím 167 a vážím 76 a chtěla bych něco s tím dělat střašně mi to vadí chci vypadat dobře a hlavně teď v letě v plavkách atd.tak díky za ty rady co tu píšete. PS:budu si ted kupovat novy kolo takze budu i sportovat tak doufam ze do pristiho leta budu vypadat dobre!!!!:)
Reagovatpoděkovatnahlásit21. června 2007, 05:47:22
Jsem poradce firmy zabívající se zdravou výživou a prevencí zdraví, a to zahrnuje i nenásilné hubnutí. Mohu doporučit výrobek EMULIPS FORTE 100% přírodní a cenově dostupný, který při užívání 10 kapek denně pomůže zlepšit metabolismus a tím urychlit trávení, odbourávání přebytečného tuku, působí na pravidelné vyprazdňování a i další problémy zdravotní, a i po těžkém jídle zaručí, že se bříško nenafoukne a není pocit těžkého žaludku, ale člověk se cítí naopak lehce. Já osobně jsem za 5 měsíců shodila 11 kg a stravuji se stále stejně, dříve jsem se odříkala i zákusků, dnes si občas i bez problémů dortík dopřeji. Pokud budeš mít zájem napiš na email: kayr@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit19. října 2011, 04:38:33
Ahoj četla jsem si tvůj textík a tak sem si přišla pro radu jak zhubnou.....vůli mám a to obrovskou ale nevím jak na to už jsem to zkoušela ale moc se mi to nedaří....od té doby co mám problémy s kolenem tak se moc nehýbu a jde to tak rychle nahoru že nestíhám sledovat...Děkuji Kača (KaterinaSmidkova@seznam.cz)
Reagovatpoděkovatnahlásit30. března 2009, 04:15:17
Ahojky, v tvém případě (omezená pohyblivost) je možná pouze změna jídelníčku, popřípadě stravovacích návyků. Zabývám se problematikou trvalého zhubnutí na požadovanou váhu a můžu pomoci i Tobě. Mám o svou osobní zkušenost z hubnutím (cca 15 kg nadváha), (borick.@seznam.cz)
Reagovatpoděkovatnahlásit27. dubna 2009, 04:55:00
No všechno je o pevný vůli, já jsem kombinovala více ,,diet", jednou za týden si dávaám ovocný nebo zeleninový den, kdy jím jen ovoce, nebo zeleninu, hodně piji, dále kromě ovocných, nebo zeleninových dnů, jím do pěti hodin a po páté hodině hodně cvičím,protože to tělo enjvíc spaluje tuky, hodně štěstí a zracených kil přeje Luciferík
Reagovatpoděkovatnahlásit15. října 2006, 06:59:44
Pokud chcete opravdu zhubnout,tak se mrknite na stranky www.hu bnete.cz/food .Zde se dozvíte víc :) . Vyzkoušel jsem to na mé mámě a funguje to báječně a bez odříkání
Reagovatpoděkovatnahlásit31. října 2006, 05:53:07
Také vám mohu doporučit, jak hubnout zdravě... Změnit o trochu alespoň životní styl ve smyslu více se hýbat a zdravěji jíst. Ne vždy je to ale jednoduché a tudíž vám k tomu doporučuji užívání přírodního doplňku stravy z ovsa-Vitalbrenu. Oddaluje a snižuje pocit hladu tím, že zpomaluje absorbci živin ve střevě. Pro více i nfo na www.vitalbren.eu
Reagovatpoděkovatnahlásit3. prosince 2010, 12:02:14
Ahoj všechny, které se snažíte zhubnout. Řekla jsem si, že to taky zkusím. Při výšce 162 cm, jsem měla 70 kg, relativně nic hrozného, ale před dvěma porody jsem měla 57 kg, což už byl veliký rozdíl. Začala jsem sledovat pořad "Jste to, co jíte", ne tak kvůli soutěžícím, ale kvůli radám paní doktorky. Musím říct, že to funguje. Sehnala jsem také Meridii 15 mg. Takže každé ráno jednu tobolku Meridie a hodně piji vodu, snažím se minimálně 2 litry denně. K snídani např. sušenky Bebe dobré ráno a ovocný čaj, nízkotučný jogurt. Ke svačině např. musli tyčinka nebo jablko, k obědu 2 celozrnné rohlíky s nízkotučným sýrem, max. 30% tuku v sušině, a rajče, paprika. K odpolední svačině rozmixuji mrkev, jablko, kolečko celeru, červenou řepu a vymačkanou půlku citronu se sklenicí vody. Zahustím celozrnnými vločkami a je to super zdravá a sytivá svačinka. Vše je syrové a má spoustu vitamínů. A navíc do sebe dostanu zeleninu, kterou bych ve vařené podobě ani nepolkla. Paní doktorka ve výše zmíněném pořadu vše odšťavňuje, ale já odšťavňovač nemám, tak jsem zkusila mixér a jde to. Šťáva je bez cukru, ale může se přisladit medem. No a večer něco malého, a zase zelenina. Hlavně se netrapte hladem, pořád něco zdravého "zobejte". Když budete mít při hubnutí hlad, sice ubýváte na váze, ale ne TUK, jenom svalovou hmotu. I večer u televize stačí trocha slunečnicových semínek a pořádná sklenice vody a je po hladu. Samozřejmě, když se jí alespoň 5x - 6x denně, musí se změnšit porce. Když budete tělu pořád "něco" podstrkovat, samozřejmě zdravého, zvykne si a začne odbourávat tuk. Ale to neznamená, že si sem tam nedopřeji něco nezdravého. Zrovna nedávno jsem snědla celou čokoládu na posezení a v pohodě. Dnes, zhruba po měsíci mám o 4 kg méně. Nemá se hubnout více, jak 0,5 kg za týden, jinak vše a samozřejmě ještě něco navíc naberete zpátky. Podotýkám, že jsem s hubnutím začala koncem listopadu, takže i přes Vánoce. Jedla jsem i kachnu s knedlíkem, ale už ne 5 knedlíků, ale jen 2. Dopřála jsem si i bramborový salát, ale jen 2 lžíce. No a k tomu dvě malé a hodně čiperné děti a pohybu je dost a dost. Mimochodem "jediný" pohyb, který mám, nikdy bych nevlezla do posilovny a i jinak nesportuji, večer jsem většinou ráda, že jsem ráda. Takže všem, co se snaží zhubnout přeji hodně pevnou vůli, protože opravdu všechno závisí jen a jen na vás. Vydržte! Mimochodem Zuzce chci vzkázat, prosím jestli hubneš, hubni jen kvůli sobě a ne kvůli příteli. Měl by tě mít rád kvůli tobě samotné a ne, jak vypadáš. Hodně štěstí!
Reagovatpoděkovatnahlásit5. ledna 2007, 10:00:16
Ahoj, také se už spoustu let trápím s nadváhou a také mě zaujal pořad jste to co jíte. Rozhodla jsem se začít dopravdy správně, ne nějaké přiblblé diety z časopisů. Na stránkách obezita.cz jsem našla spoustu rad a také vynikající věc - kalkulačku kalorií. Vždycky jsem si myslela, že jím zdravě a skoro dietně a nechápala jsem v čem je teda problém. Tahle kalkulačka mi otevřela oči. Problém byl ve velikosti porcí a naprosto nevhodných kombinacích. Díky té kalkulačce si snadno buď naplánuji, co mám jíst a nebo si spočtu co jsem jedla a kolik můžu ještě. Díky tomu si mohu najít jídla, která mi chutnají, díky jejich kalorické hodnotě si spočtu co a kolik toho můžu sníst a pokud si chci dát víc, tak si najdu činnost, díky které to zase spálím. Není to o hladovění a odříkání. Jen trochu plánování. Cítím se dobře, zatím jsem se nevážila, slíbila jsem si že se budu vážit jen jednou měsíčně, abych se nestresovala, ale věřím, že to funguje. Mám dobrý pocit, že tentokrát je to správně a obezita je hodně i o psychice.
Reagovatpoděkovatnahlásit28. dubna 2007, 08:09:42
ahoj. Vím, že moje postava není nějak moc odstršující případ, jelikož vážím 54-55kg a měřím asi 172cm, ale já se necítím dobře a myslím, že nejvíce důležité je, aby se člověk cítil dobře.. chtěla bych zhubnout tak 10kg, ale abych nemelě hlavně jojo efekt, prosím poraďte mi?-?
Reagovatpoděkovatnahlásit11. září 2007, 07:55:59
Ty bys opravdu potřebovala pomoc, ale psychiatrickou! Jsi normální?! vždyť jsi už ted podvíživená!!! Myslíš, že tě někdo bude chtít? Tak hnusně vychrtlou? A ty si myslíš, že se budeš cítit dobře? Nezlob se, ale jsi anorekticka a mela bys okamžitě hledat pomoc jestli jsi to myslela vážně cos tu psala...
Reagovatpoděkovatnahlásit30. prosince 2007, 10:01:41
Neblazni mas super vahu na svou vysku,nejsi spokojena protoze dle meho nazoru si sama sebe nevazis,nebo nejaky trouba rekl,ze mas zhubnout,pokud jeste zhubnes budes vypadat nemocne,mas bezva vahu az na to prijdes budes spokojena a to ti jen prida na sebevedomi,proste se nezhazuj.
Reagovatpoděkovatnahlásit8. prosince 2008, 01:11:31
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7046 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5435 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2408 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1922 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- Alča (Asentra 50) 20. května 2012, 06:00:52
Ahojky.Tak jsem zde a Aleno je mi stejně jako tobě,nechápu to.Mám také hrozné hučení v… Diskutovat
- Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 21. května 2012, 01:45:46
Megánku vše nej... a gratuluju na dálku. Diskutovat
- stefan (SUSTANON 250) 20. května 2012, 09:09:55
zdravim chcuse zeptat beru sustanon třikrat do tidna a nak to nezabyra beruto asi pul roku comam… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [71%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]