Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Hledáte vnitřní harmonii?

(Komer n prezentace Oriflame | přečteno: 2812x )

Mnoho žen dnes v zaměstnání s lehkostí konkuruje mužům. Velké pracovní nasazení však dokáže vyčerpávat nejenom fyzicky, ale i psychicky. Neustálým stresem spotřebujeme velký díl naší energie. Její nedostatek se pak může projevit i na našem vzhledu.

Mnoho žen dnes v zaměstnání s lehkostí konkuruje mužům. Velké pracovní nasazení však dokáže vyčerpávatnejenom fyzicky, ale i psychicky. Neustálým stresem a každodenním shonem spotřebujeme velký díl naší energie. Její nedostatek se pak může projevit i na našem vzhledu. Dodržujte proto svůj každodenní malý rituál - zastavte se na chvilku, dopřejte si několik okamžiků relaxace a načerpejte nové síly. Zahoďte na okamžik starosti za hlavu a věnujte se pouze sama sobě. Zavřete oči, zklidněte mysl a ponořte se do světa relaxace. Hledejte svoji rovnováhu, dokonalou harmonii těla a duše…

Hledáte vnitřní harmonii?

Tělová kosmetika body&mind od Oriflame

Na vaší cestě vám pomůže uklidňující tělová řada body&mind od švédské kosmetické společnosti Oriflame, obsahující esenciální oleje, které navodí pocit příjemného uvolnění. Řada body&mind obsahuje esenciální oleje z pelargónie a cedru. Květinová, smyslná vůně pelargónie dodává pocit jistoty, zvyšuje vnímání k vlastnímu tělu i duši. Uvolňuje mysl, zbavuje podráždění a působí na nervové vyčerpání. Esenciální olej z cedru má dřevitou, sladkou vůni která dodává sílu, jistotu a pozvedá ego. Nutí zamyslet se nad svým tělem a duší.

Prvním produktem řady body&mind je zjemňující mýdlo (v Katalogu 4 za cenu 39 Kč) s obsahem éterickýh olejů. Nádherně zvláční pokožku vašich rukou i těla. Částečky rozptylující světlo ji navíc projasní. Po dni plném pracovních úkolů je dobré najít si chvilku sama na sebe.

Sprcha je ideálním místem – právě zde dochází k dokonalému uvolnění organismu. Nechte proud vody příjemně masírovat vaši pokožku a vůni cedru a pelargónie které jsou obsaženy ve sprchovém gelu (v Katalogu 4 za cenu 99 Kč) působit na vaše smysly. Stačí krátké zastavení a uvolnění – vnímat vůně a jednoduše odpočívat. Vůně éterických olejů navíc prodlouží váš příjemný pocit ze sprchování.

Koupel představuje nejjednodušší způsob relaxace. Připravte si přiměřeně teplou vody – v příliš ohřáté vodě se totiž silice hůře vstřebávají. Věnujte sama sobě alespoň čtvrthodinku, kdy se zcela ponoříte do svých myšlenek. Dokonale vám k tomu pomůže pěna do koupele (v Katalogu 4 za cenu 129 Kč).

 Tělová kosmetika body&mind od Oriflame

Pravidelná péče o pokožku celého těla ji dokonale zvláčňuje a je navíc nejlepší prevencí vzniku celulitidy. Jemné tělové mléko (v Katalogu 4 za cenu 149 Kč) je ideálním způsobem vaší každodenní péči o pokožku. Jemné částečky rozptylující světlo vaši pokožku rozjasní. Řadu body&mind doplňuje masážní balzám (v Katalogu 4 za cenu 99 Kč) který můžete použít na použít na vybrané části těla (na šíji, ušní lalůčky či spánky). I krátkou masáží se vaše tělo uvolní a spadne z něj tíha celého dne.

Posledním produktem této řady je masážní olej (v Katalogu 4 za cenu 99 Kč). Zklidňující hydratační olej pomáhá uvolnit unavené svaly, odbourávat stres a zjemňovat pokožku. Zaměřte se výjimečně na vaše ruce nebo nohy, kterým zpravidla věnujeme málo péče. Přitom si díky každodenní zátěži a námaze zaslouží velkou pozornost. Masáž nohou navíc podporuje celkovou energii a má pozitivní vliv na naše zdraví.

Na www.oriflame.cz si můžete prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň. Kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce