Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Jednoznačná pomoc proti nadměrnému pocení kdekoli na těle? Lékaři používají Electro Antiperspirant

( Komerční prezentace | přečteno: 6515x )

Nadměrné pocení je velmi nepříjemným onemocněním, které trápí milióny lidí po celém světě. Na trhu existuje nepřeberné množství přípravků, které slibují pomoc. My se však dnes zaměříme na první lékaři ověřené řešení nadměrného pocení s klinicky prokázanou 100% účinností, a to na jakékoli části těla! Pocení rukou, nohou, podpaží, hlavy nebo snad zad? Electro Antiperspiranty pomáhají všude a všem.

HIGHTECH DEVELOPMENT s.r.o
Mohlo by se zdát, že je to nemožné, ale je to tak. Řada zdravotnických prostředků s názvem Electro Antiperspirant, pomáhá s nadměrným pocením komukoli na světě již šestým rokem a je velmi oblíbená nejen mezi pacienty, ale i lékaři kteří nad jeho účinností kroutí hlavami. Potíte-li se na těchto částech těla: Ruce, nohy, podpaží, obličej, čelo, ve vlasech, na břiše, zádech, hýždích, či hrudníku, Electro Antiperspirant Vám zcela jistě pomůže. Vše je navíc garantováno vrácením peněz v případě nespokojenosti. To co je odlišuje od jiných řešení je i několikaměsíční působení na jediné použití! Electro Antiperspirantů je několik typů a každý je nejlepší na jiný druh pocení, pojďme si je přiblížit více.

ElectroAntiperspirant

Electro Antiperspirant ELITE, je zcela nový pulzní přístroj, který nabízí velmi šetrnou terapii na jakékoli části těla. Je napájený z integrované vysokokapacitní baterie nebo nově ze síťového adaptéru. Verze ELITE je plně automatická a umožňuje díky rozsáhlému příslušenství léčbu všude, kde si to dovedete představit. Pokud si vyberete Electro Antiperspirant ELITE, nemůžete šlápnout vedle. Electro Antiperspirant ELITE Vás zbaví pocení na nejdelší dobu, jsou lidé kteří se po jeho použití nepotili téměř rok!

Electro Antiperspirant Sensitive, verze přístroje vhodná zejména pro ženy a osoby s citlivější pokožkou. Dokáže Vás zbavit nadměrného pocení dlaní, chodidel a podpaží. Electro Antiperspirant Sensitive je napájený z obyčejných tužkových baterií nebo z dobíjecích tužkových baterií. Po nákupu už platíte jen haléře za dobití baterií. Délka efektu je sice nižší než u Předchozího ELITE typu, ale i tak se po několika použitích pocení zbavíte i na několik měsíců.

Klasický Electro Antiperspirant, první typ přístroje zbavil do dnešní doby nadměrného pocení desítky tisíc lidí, a to jak v pohodlí vlastního domova, tak v nemocnicích. Díky klasickému Electro Antiperspirantu se zbavíte pocení na jakékoli části těla i na několik měsíců na jedno použití. O pohon se starají klasické tužkové baterie, případně jejich dobíjecí varianta, takže stejně jako u předchozí Sensitive verze je terapie nadměrného pocení po nákupu extrémně levná.

Sada pro rychlou terapii končetin, je speciální verzí Electro Antiperspirantu určenou přímo pro jedince, kteří trpí nadměrným pocením dlaní a chodidel, kterým nabídne 2x rychlejší průběh terapie při zachování špičkové účinnosti a délky účinku. Pohon na obyčejné tužkové baterie z něj dělá cenově velmi efektivní způsob řešení nadměrného pocení končetin.

sada pro rychlou terapii pocení



Pokud si i přes výše uvedené informace nebudete vědět s výběrem správného Electro Antiperspirantu rady, na výše uvedené stránce naleznete rádce, který Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější přístroj přesně pro Vás. Vše je garantováno vedoucími lékaři těch největších kožních klinik v České republice a vrácením peněz v případě nespokojenosti. Nadměrné pocení může přestat ovlivňovat Váš život ještě dnes. Vyberte si ten nejlepší Electro Antiperspirant právě pro Vás.

komerční sděleníZitenax_active_banner_350x250.jpg

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Pocení
Partner rubriky Pocení

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Kvůli pocení jsem přišla o svatbu své dcery

Houkání sanitky místo nazdobeného auta pro nevěstu. To byl důsledek toho, že paní Květa dlouho nepřiznávala své potíže s nadměrným pocením. Její potíže trvaly asi tři roky a začaly spolu s menopauzou. „Byla jsem připravená, že mi v přechodu nebude dvakrát dobře, ale to, že se mohu začít takhle potit, jsem nevěděla,“ vzpomíná na pokažený svatební den.

Tomáš: Můj život v kaluži potu už naštěstí skončil

Stačilo, aby byl nervózní, měl strach nebo byl ve stresu a na jeho oblečení začaly naskakovat mokré skvrny. „Takže při každém zkoušení před třídou, ale i na prvním rande jsem se totálně znemožnil,“ vypráví Tomáš, student, který za rok dokončí vysokou školu. Trpí hyperhidrózou, tedy nadměrným pocením, a jak sám říká: „Mohl bych dělat státnice ze zkušeností s antiperspiranty.“

Nadměrné pocení je dobré řešit

Pocení je zcela přirozený proces, pro organismus životně důležitý. Tělo zdravého člověka vyprodukuje přibližně půl litru potu za den, který obsahuje 99 % vody, zbytek tvoří odpadní látky.

Jak se zbavit pocení rukou?

Dobrý den, mám problém se zpocenýma rukama (asi už 5 let.) Byl jsem na několika vyšetření a prý je vše v pořádku, s cévama nic nemám. Zkoušel jsem i různé antiperspiranty, ale nezabraly.Zpocené je máým především při stresu, ale i normálně doma. Když se mi ruce potí, tak je mám pak i docela studené. Děkuji za odpověď.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce