Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Odhalte riziko své poruchy erekce! Můžete si prodloužit život.

( Redakce Ordinace.cz | přečteno: 10287x )

Erektilní dysfunkce (ED) představuje poměrně častý medicínský problém, který zcela zásadním způsobem negativně zasahuje nejenom do kvality života muže (i jeho partnerky), ale který může být i prvním signálem daleko závažnějších onemocnění, které se dostaví sice později, ale zanedlouho.

shutterstock.com

Příčiny poruch erekce

Psychické příčiny

  • Strach
  • Stres

Organické příčiny

  • Pooperační stavy
  • Nadváha
  • Poruchy cév (neléčená vysoká hladina cholesterolu, neléčený vysoký krevní tlak)
  • Poruchy inervace (neléčená vysoká hladina cukru v krvi)

Další faktory vedoucí k poruchám erekce:

  • kouření
  • léky
  • alkohol
  • drogy
  • nedostatek pohybu
  • nedostatek spánku.

Vážné skryté příčiny, jako jsou poruchy cév (neléčená vysoká hladina cholesterolu, neléčený vysoký krevní tlak) a poruchy inervace (neléčená vysoká hladina cukru v krvi) vám může pomoci odhalit, v klidu doma, Test erekce.

Test erekce

Test erekce umožňuje jednoduše odhalit, zda příčina ED je velmi závažná nebo nikoliv. Tento test je založen na skutečnosti, že tzv. spánkovou spontánní erekci má každý zdravý muž několikrát za noc, a že tato spontánní spánková erekce je nezávislá na psychice. Pokud si muž s ED obalí penis před usnutím Testem erekce, známým také jako známkový test, a do rána se test nepřetrhne, u muže se tedy nevyskytla spontánní spánková erekce, pak je příčina vážná a může se jednat o poruchu cévní, tj. neléčená vysoká hladina cholesterolu nebo neléčený vysoký krevní tlak, nebo se může jednat o poruchu vedení v nervech, tj. neléčená vysoká hladina cukru. 

Protože je spontánní spánková erekce nezávislá na psychických příčinách a přímo závislá na vážných organických příčinách, může každý v pohodlí domova velmi jednoduše zjistit svůj problém. Za tímto účelem byl vyvinut a patentován (PATENT Č. 299051) „Test erekce“ – perforovaný proužek papíru, který dotyčný aplikuje před usnutím na svůj neztopořený penis. Pokud byl proužek aplikován správně a ve spánku došlo k spontánní spánkové noční erekci, bude proužek ráno přetržený. V případě, že proužek není opakovaně porušen, může se skutečně jednat o některý ze zdravotních problémů, jako vysoká hladina cholesterolu, vysoký krevní tlak nebo vysoká hladina krevního cukru.

Test erekce - proužek zde.

test erekce

Pokyny pro správné použití

Před usnutím jeden konec proužku z rubové (nepotištěné strany) navlhčete a proužek obrácený potištěnou stranou ke kůži volně jednou obtočte kolem neztopořeného penisu. Proužek nesmí být utažen příliš těsně (nesmí tlačit). Volný konec přilepte k navlhčené části. Volný konec proužku můžete opatrně odstranit. Pokud byl kroužek aplikován správně a ve spánku došlo k spontánní spánkové erekci, bude proužek ráno přetržený. Při opakovaném nálezu neporušeného proužku doporučujeme pro možnost poruchy erekce navštívit lékaře.

Test erekce k dostání na Lékárně.cz

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Impotence

Nedostatečná tuhost mužského pohlavního údu patří k nejčastějším funkčním sexuálním poruchám. Alespoň někdy v životě se s tímto problémem setká naprostá většina mužů.

Poranění krku, páteře a míchy

V některých případech se poranění páteře vyskytuje společně s poraněním míchy.

Cukrovka (diabetes)

Chtěla bych se zeptat, zda existují nějaké homeopatické léky, které by pomohly v léčení cukrovky. Alice

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce