Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Potíte se víc než je normální? Lékaři doporučují Electro Antiperspirant!

( Komerční prezentace | přečteno: 5671x )

Objevuje se u Vás pocení v takové míře, že Vás to omezuje v běžném i pracovním životě? Potíte se na rukách, nohách, v podpaží nebo dokonce na hlavě? Desítky tisíc lidí se takového pocení zbavili díky zařízení s názvem Electro Antiperspirant. Nabízí i několikaměsíční účinnost garantovanou nejen známými lékaři, ale také zárukou vrácení peněz v případě nespokojenosti. Potíte se? Určitě ho zkuste!

electroantiperspirant.com

Lékařská pomůcka vyvinutá v Praze dobývá svět


Doslova a do písmene. Electro Antiperspiranty používají lidé trpící nadměrným pocením v téměř stovce zemí, na všech světových kontinentech. Proč jsou tak úspěšné? Jednoduše proto, že fungují kdekoli na těle i několik měsíců na jedno použití. Účinnost je opřena o hodnocení těch nejznámějších lékařů v oboru kožních chorob, např. Prof. MUDr. Petra Arenbergera, DrSc.,MBA., předsedy České dermatovenerologické společnosti, která sdružuje přes 800 lékařů z oboru nebo Prof. MUDr. Jiřího Štorka, CSc., který je přednostou Dermatovenerologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

pocení

Pomoc na jakékoli části těla


Každý z Electro Antiperspirantů je možné spojit s různými aplikátory, díky kterým je možné ho používat např. pro terapii nadměrného pocení hlavy, čela, podpaží, rukou, nohou a mnoha dalších částí těla. Nejste tedy omezeni jen na oblast podpaží, jako u klasických a neúčinných chemických antiperspirantů. Pokud se chcete přestat potit na hlavě, jednoduše si zakoupíte některý z přístrojů a obličejovou masku, pro podpaží použijete přístroj a komfortní adaptéry do podpaží, atd. Používání už ani nemůže být lehčí, aplikátory jen namočíte do vody, lehce vyždímáte a připojíte pomocí řemínků na tu část těla, kterou chcete zbavit nadměrného pocení. Pak už jen zapnete přístroj, který se o zbytek postará sám.

pomoc proti pocení

100% účinnost nebo peníze zpět


Electro Antiperspiranty nejsou jen účinné, ony jsou tak účinné, že jako první a jediné na světě prokázaly během klinického testování účinky u celých 100% pacientů. Potvrzují to i posudky mnoha předních lékařů a hlavně desítky tisíc lidí, kterým Electro Antiperspiranty pomohli nadměrné pocení definitivně vyřešit a změnily jim život k lepšímu. K tomu všemu je poskytována záruka vrácení peněz v případě nespokojenosti. Nákupem přístroje tedy nic neriskujete a můžete získat mnohem kvalitnější život bez nadměrného pocení. Přestaňte se potit, kdekoli na těle, bez ohledu na věk nebo pohlaví a prožijte své první léto v suchu. Díky Electro Antiperspirantu je to možné.


komerční sděleníZitenax_active_banner_350x250.jpg

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Pocení
Partner rubriky Pocení

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Kvůli pocení jsem přišla o svatbu své dcery

Houkání sanitky místo nazdobeného auta pro nevěstu. To byl důsledek toho, že paní Květa dlouho nepřiznávala své potíže s nadměrným pocením. Její potíže trvaly asi tři roky a začaly spolu s menopauzou. „Byla jsem připravená, že mi v přechodu nebude dvakrát dobře, ale to, že se mohu začít takhle potit, jsem nevěděla,“ vzpomíná na pokažený svatební den.

Tomáš: Můj život v kaluži potu už naštěstí skončil

Stačilo, aby byl nervózní, měl strach nebo byl ve stresu a na jeho oblečení začaly naskakovat mokré skvrny. „Takže při každém zkoušení před třídou, ale i na prvním rande jsem se totálně znemožnil,“ vypráví Tomáš, student, který za rok dokončí vysokou školu. Trpí hyperhidrózou, tedy nadměrným pocením, a jak sám říká: „Mohl bych dělat státnice ze zkušeností s antiperspiranty.“

Nadměrné pocení je dobré řešit

Pocení je zcela přirozený proces, pro organismus životně důležitý. Tělo zdravého člověka vyprodukuje přibližně půl litru potu za den, který obsahuje 99 % vody, zbytek tvoří odpadní látky.

Jak se zbavit pocení rukou?

Dobrý den, mám problém se zpocenýma rukama (asi už 5 let.) Byl jsem na několika vyšetření a prý je vše v pořádku, s cévama nic nemám. Zkoušel jsem i různé antiperspiranty, ale nezabraly.Zpocené je máým především při stresu, ale i normálně doma. Když se mi ruce potí, tak je mám pak i docela studené. Děkuji za odpověď.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce