Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Při problémech s únikem moči pomáhá cvičení na posilování svalstva pánevního dna

( Komerční prezentace | přečteno: 10912x )

Přibližně každá čtvrtá žena se setká s problémem úniku moči. Už dávno neplatí, že by inkontinencí trpěly pouze starší ženy, inkontinence může postihnout i mladší z nás. Existuje ovšem způsob, jak tyto potíže zmírnit nebo úplně odstranit - cvičení.

Technika Pelvicore

Přibližně každá čtvrtá žena se setká s problémem úniku moči. Ve většině případů se jedná o tzv. stresovou inkontinenci (při kašlání, kýchnutí, smíchu nebo během cvičení). Už dávno neplatí, že by inkontinencí trpěly pouze starší ženy, inkontinence může postihnout i mladší z nás. Příčinou mohou být opakované porody, pasivní způsob života, zvedání těžkých břemen nebo chronický kašel. Existuje ovšem způsob, jak tyto potíže zmírnit nebo úplně odstranit!

Prověřený cvičební program "Technika PELVICORE" je souborem cviků pro ženy každého věku a tělesných schopností a je zaměřený na trénování svalstva pánevního dna, břišního a zádového svalstva s cílem obnovení rovnováhy a získání kontroly nad svým tělem. Je klinicky prokázáno, že "Technika PELVICORE" léčí stresovou inkontinenci u 60 % až 70 % žen. "Technika PELVICORE" je jednoduché a nenáročné cvičení, které zlepší vzhled Vašeho bříška, držení těla a dokonce i Váš sexuální život. DVD s tímto cvičením si můžete objednat zdarma na www.programprozeny.cz.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Inkontinence moči

Moč se vylučuje po uvolnění svěrače močové trubice a stažení svalů močového měchýře. Porucha tohoto mechanismu je spojena s inkontinencí.

Prostata - Zbytnění prostaty

Nejčastějšími projevy zbytnění prostaty jsou obtíže při močení. Zbytnění prostaty může močení ovlivnit mnoha způsoby.

Gynekologické vyšetření

Gynekologické vyšetření zahrnuje vyšetření zevních a vnitřních pohlavních orgánů ženy. Mezi zevní pohlavní orgány patří zevní rodidla.

Ultrazvukové vyšetření malé pánve

Ultrazvuk malé pánve je nebolestivé vyšetření orgánů v malé pánvi. Mezi vyšetřované orgány patří močový měchýř, slepé střevo, děloha, vaječníky a u mužů prostata.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce