Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Problémy s pletí spojené se stárnutím

( Komerční prezentace | přečteno: 1031x )

Pokožku ovlivňuje chronologické stárnutí, tedy přirozené biologické procesy v těle, ale čím dál tím více vědecké poznatky poukazují na vliv tzv Exposomu. Exposom je vědecký koncept, který se objevil v roce 2005, a objasňuje vztah mezi vystavením pleti vlivům vnějšího prostředí a zdravím. C. Wild ho definoval jako kumulativní množství vlivů vnějšího prostředí a biologických odpovědí organismu na vnitřní procesy. Do toho můžeme zahrnout vše, co není spojeno s genetikou, tedy veškeré vnější vlivy, kterým jsme vystaveni, ale také kouření, stravovací návyky, stres a spánek.

www.loreal.cz

Tento holistický přístup je nový způsob, jak pochopit nejen naše zdraví, ale také naši pokožku. Pokožka chrání naše tělo a je tedy nejvíce vystavena vnějším vlivům (jako UV záření a znečištění), a také musí odolávat vnitřnímu napětí (jako je únava, úzkost nebo nevyvážená strava). 

V podmínkách Exposomu pleť denně trpí biologickým poškozením, hlavně oxidací a zanícením, které se v pleti hromadí kousek po kousku, rok po roce. Po dlouhou dobu zůstává toto poškození neviditelné, ale jeden den se objeví. Ze začátku se projevuje v podobě sušší pleti bez jasu a nejednotným odstínem, objeví se pigmentace, tmavé skvrnky, unavené rysy, pleť ztrácí pevnost, ochabuje a tvoří se vrásky.
liftactiv_clanek_obr1.jpg

Vichy, odborník na zdraví pokožky a vždy nablízku ženám, je dermokosmetická značka, která tuto novou oblast studuje a ve spolupráci s mezinárodními experty v této oblasti je partnerem grantu.

Zrychlující se tempo okolního světa a požadavky moderní doby mají za následek, že ženy jsou samy náročnější. A od své anti-agingové péče očekávají dlouhodobou účinnost, ale také okamžitý efekt a toleranci.

Laboratoře Vichy nabízí exkluzivní novinky pro podporu zdraví pleti a mladistvého vzhledu. Je určena pro ty nejnáročnější spotřebitelky lékáren. Na jedné straně nabízejí maximální dermatologicky účinné ingredience, přírodního původu, na druhé straně kosmeticky unikátní textury v minimalistickém složení pro ideální toleranci. Pleti dodává postupně sílu bojovat se stárnutím podporou přirozených procesů v pleti.

Expertýza: Kolagen představuje 80 %* bílkovin v dermis. Vytváří základ pokožky a dodává jí zdraví, vláčnost a pevnost. Schopnost produkovat kolagen s věkem klesá o 75 %*, navíc se zrychluje jeho úbytek. S věkem také ubývá schopnost zadržet v pokožce vodu a ubývá její hydratace. Snižuje se funkce lipidového filmu na povrchu pleti.

Řada Liftactiv nabízí 3 speficické typy přípravků

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST   

KOMPLEXNÍ KRÉM PROTI VRÁSKÁM A ZTRÁTĚ KOLAGENU V PLETI

Inspirováno novou generací neinvazivních estetických procedur, LIFTACTIV kompenzuje viditelnou ztrátu kolagenu a kyseliny hyaluronové v pleti.

Péče zvyšuje produkci kolagenu v pleti, a tím napomáhá bojovat proti známkám stárnutí, které se projevují jemnými liniemi, vráskami, povadlými konturami nebo pigmentací.

UNIKÁTNÍ FORMULE
Obsahuje peptidy, vitamin Cg a Mineralizující termální vodu Vichy

liftactiv_clanek_obr2.pngCO JSOU PEPTIDY?
Krátké fragmenty proteinů se schopností cílit na specifické projevy stárnutí vzniklé v důsledku ztráty kolagenu v pleti.  Naše laboratoře zvolily 2 typy peptidů: PROTEASYL & DERMICAN, a spojily je v účinnou formuli s vitaminem C a Mineralizující termální vodou Vichy, která obsahuje 15 minerálů nezbytných pro zdraví pleti.

Doporučené používání je podle potřeby ráno a/nebo večer.

LIFTACTIV HYALU MASK

ANTI-AGE MASKA NA OBLIČEJ S KYSELINOU HYALURONOVOU

Vyplňující a hydratační anti-agingová maska aktivuje vlastní kyselinu hyaluronovou v pleti a napomáhá tak bojovat se ztrátou pevnosti, unavenou a dehydratovanou pletí

liftactiv_clanek_obr3.pngDoporučené používání je každý druhý den (ráno nebo večer).

JAK TO FUNGUJE?

S cílem podpořit účinky kyseliny hyaluronové a nabídnout více než jen hydrataci, naše laboratoře zkombinovaly vysokou koncentraci 2 typů kyseliny hyaluronové – nízkomolekulární a vysokomolekulární spolu s extraktem z agáve, pro přirozenou stimulaci pleti.

NÍZKOMOLEKULÁRNÍ KYSELINA HYALURONOVÁ PŘÍRODNÍHO PŮVODU - pomáhá bojovat proti známkám stárnutí pleti.

VYSOKOMOLEKULÁRNÍ KYSELINA HYAURONOVÁ PŘÍRODNÍHO PŮVODU - hydratuje a vyplňuje pleť

liftactiv_clanek_icon.pngObaly jsou inspirovaný vulkány francouzského regionu Auverge, chráněnou oblastí Unesco. Využívají -44% plastů a kartonové přepravní obaly jsou certifikovány eco organizací FSC.

Nový kosmetický trend. Silné a minimalistické složení dodávané v optimální dávce v ochranné ampuli dokáže nabídnout vysokou koncentrací aktivních látek používaných v dermatologii, vybraných pro účinnou korekci hlavních známek stárnutí pleti.

LIFTACTIV SPECIALIST PEPTIDE-C AMPULE PROTI VRÁSKÁM

Tento 10denní program je určen ke snížení viditelnosti vrásek spojených se ztrátou kolagenu v pleti. Složení Peptide-C ampulí proti vráskám stimuluje epidermální obnovu a vyplnění pleti díky hydrataci, snižuje viditelnost vrásek a vylepšuje strukturu pokožky díky kombinaci:

liftactiv_clanek_obr4.png10% ČISTÝ VITAMIN C, BIO-PEPTIDY, KYSELINA HYALURONOVÁ PŘÍRODNÍHO PŮVODU A MINERALIZOVANÁ TERMÁLNÍ VODA VICHY.

Silné a minimalistické složení dodávané v optimální dávce v ochranné ampuli. Pro viditelnější výsledky proti vráskám je doporučen 30-denní režim. Balení ampule zaručuje zachování optimální účinnosti aktivních látek a jejich čerstvosti pro každé použití. Po otevření je třeba spotřebovat obsah do 48 hod.
Doporučené používání je 1 až 2 denně jako komplement běžné péče.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce