Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Terapie nadměrného pocení, která účinkuje kdekoli na těle

( Komerční prezentace | přečteno: 6816x )

Nežádoucí nadměrné pocení se často vyskytuje na tak neobvyklých místech, jako jsou dlaně, hlava, chodidla, břicho a mnoha dalších. Problémem neustávajícího pocení je fakt, že se již nejedná o termoregulaci organismu a odvod škodlivin, ale o dehonestující onemocnění potních žláz, které Vám dělá ze života peklo, ať je venku teplo nebo zima. Díky moderní technice je však i řešení tohoto typu pocení hračkou.

electroantiperspirant.com
Předem je třeba zdůraznit, že se bavíme o nadměrném pocení nikoli běžném, kterým trpí takřka každý člověk na této planetě. Nadměrným pocením na různých částech těla dle odhadů trpí přibližně 10% populace ve věku od 5 do 65 let. Nadměrné pocení přijde nejčastěji během dospívání, v horším případě jím trpí děti již předškolního věku, a postiženého provází po zbytek života. Jedná se o dědičnou chorobu s názvem hyperhidróza, která je lékařům známa již téměř 100 let.

pocení

V minulosti se nadměrné pocení řešilo drastickou operací zvanou hrudní sympatektomie, jejíž vedlejším účinkem bylo, že se pocení do půl roku vracelo v ještě horší míře než před zákrokem. Proto se od ní postupně upustilo. Chvíli byl na výsluní i celebritami tolik proklamovaný botox, což však není nic jiného než ze zkažených konzerv známý klobásový jed, jeho popularita však postupně klesá nejen kvůli faktu, že se jedná o nevypočitatelný neurotoxin, ale i díky ceně, kterou je nutné platit každých pár měsíců, o ztrátě citlivosti některých tělesných partií radši nemluvit.

V roce 2010 se na trhu objevilo zařízení české společnosti Hightech Development s.r.o. s názvem Electro Antiperspirant. Tento přístroj měl za úkol s nadměrným pocením definitivně skoncovat. Jak se mu to podařilo je nejlépe vidět na číslech vyléčených lidí, které jdou do desítek tisíc, hodnocení takových lékařů, jako je předseda české dermatovenerologické společnosti Prof. MUDr. Petr Arenberger, DrSc., MBA a mnoha dalších, či fanoušků produktu na populární sociální síti Facebook, kterých jsou tisíce a denně nový přibývají. Všichni do jednoho potvrzují: Electro Antiperspiranty opravdu fungují, a to kdekoli na těle!

ElectroAntiperspirant

Electro Antiperspiranty jsou volně prodejnými zdravotnickými prostředky, které společnost distribuuje přímo zákazníkům po celém světě, jednoduše vyplníte objednávku například na této internetové stránce a Electro Antiperspirant Vám přijde do pár dnů, ať jste kdekoli na světě. K nákupu získáte přístup k vyškolené podpoře, která funguje i v českém jazyce na telefonu 607 607 300 a v případě nutnosti Vám pomůže s používáním, či sestaví individuální plán léčby přímo na míru. Během klinického testování pomohl Electro Antiperspirant 100% účastníků studie, pokud by jste však byly jakkoli nespokojeni můžete ho vrátit a získat své peníze zpět.

komerční sděleníZitenax_active_banner_350x250.jpg

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Pocení
Partner rubriky Pocení

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Tomáš: Můj život v kaluži potu už naštěstí skončil

Stačilo, aby byl nervózní, měl strach nebo byl ve stresu a na jeho oblečení začaly naskakovat mokré skvrny. „Takže při každém zkoušení před třídou, ale i na prvním rande jsem se totálně znemožnil,“ vypráví Tomáš, student, který za rok dokončí vysokou školu. Trpí hyperhidrózou, tedy nadměrným pocením, a jak sám říká: „Mohl bych dělat státnice ze zkušeností s antiperspiranty.“

Miliony potních žláz vyrobí až dvanáct litrů potu denně

Až tři miliony potních žláz zapojí tělo ve chvíli, kdy potřebuje ochladit. V plném „zápřahu“ vyrobí až dvanáct litrů potu denně.

Nadměrné pocení je dobré řešit

Pocení je zcela přirozený proces, pro organismus životně důležitý. Tělo zdravého člověka vyprodukuje přibližně půl litru potu za den, který obsahuje 99 % vody, zbytek tvoří odpadní látky.

Jak se zbavit pocení rukou?

Dobrý den, mám problém se zpocenýma rukama (asi už 5 let.) Byl jsem na několika vyšetření a prý je vše v pořádku, s cévama nic nemám. Zkoušel jsem i různé antiperspiranty, ale nezabraly.Zpocené je máým především při stresu, ale i normálně doma. Když se mi ruce potí, tak je mám pak i docela studené. Děkuji za odpověď.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce