Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

To nejlepší pro lidské zdraví pochází z přírody

( Komerční prezentace | přečteno: 2204x )

Aloe vera

365 dnů v roce zatěžujeme náš organismus různými jedovatými látkami z potravin, dýcháme je, užíváme léky, pijeme alkohol. Denně takto přijmeme tolik jedů, že detoxikační kúra by se měla stát pravidelnou součástí našeho životního stylu! Jedině tak umožníme játrům, trávícímu ústrojí či ledvinám správně fungovat a předejít tak mnohým civilizačním nemocím. Pokud navíc sáhneme po správné rostlince, můžeme současně posilovat náš imunitní systém vůči různým virům, bakteriím, kvasinkovým onemocněním apod.

Activ aloe

Aloe vera není nutné příliš představovat. V minulosti byla často nazývána jako „zázračná rostlina“ nebo „přírodní lékař“ a byla vyhledávána hlavně pro její léčebné účinky a regenerační schopnosti. Extrakt z aloe vera je využíván v kosmetice a samozřejmě ve farmaceutickém průmyslu. Aloe vera vyniká především výraznými protizánětlivými a analgetickými účinky. Urychluje hojení ran, posiluje imunitní systém a připisují se jí též zajímavé protivirové účinky. Šťáva z listů aloe vera pomáhá při úpravě trávicího systému, pálení žáhy či chronické zácpě, účinně odstraňuje nepříjemné pocity plnosti a nadýmání, navíc je považována za nejsilnější přírodní detoxikační prostředek.

Výjimečná aloe vera

Moderní věda prokázala, že tajemství blahodárných účinků spočívá v unikátním složení, které je souborem více než 200 biologicky aktivních účinných látek. Ty zahrnují hlavně mukopolysacharidy, vitaminy, minerály, stopové prvky, enzymy, aminokyseliny, protizánětlivé látky a další. Právě mukopolysacharidy, které stimulují buněčnou imunitu a posilují obranyschopnost organismu, jsou velice cenné látky a dělají ze šťávy aloe vera výjimečný doplněk stravy.

Jak získat kvalitní extrakt z aloe vera

Activ aloe

Gel, který vytéká z listů aloe, je nutné zpracovat nejpozději do 24 hodin, jinak ztrácí své účinky. Aby si aloe vera zachovala své léčebné vlastnosti, musí být pěstována výhradně ekologicky a bez chemických postřiků. Listy aloe musí být zpracovány za studena, aby se nesnížilo množství účinných látek. Bohužel většina běžných přípravků na trhu je tepelně ošetřena, čímž se počet účinných látek nepochybně snižuje. Jednou z možností je tak zakoupení kvalitního extraktu přímo v lékárně.

Kde aloe vera najdeme?

Vynikající kvalitou a především vysokým obsahem účinných látek se vyznačuje ACTIV aloe, která se k nám dováží pod značkou Barny's. ACTIV aloe jako jediná na trhu garantuje až 10% obsah mukopolysacharidů a více než 200 biologicky aktivních látek.

Extrakt ACTIV aloe je použitý například v nosním spreji Nosánek (pomocník při nachlazení a chřipkách), vysoké procento extraktu z aloe obsahuje i ACTIV aloe gel na pokožku po opalování a popáleniny. A na závěr to nejoblíbenější – šťáva z aloe vera k vnitřnímu užití ACTIV aloe Forte. Aloe v této formě je bezpochyb to nejlepší pro váš zažívací systém, při zácpě, slouží také jako výborný detoxikační prostředek, při revmatismu, pálení žáhy a příznivě ovlivňuje funkci i dalších orgánů v lidském těle.

Půl litru tohoto extraktu koupíte v lékárně za cenu 249 Kč nebo rovnou výhodné dvojbalení za cenu 385 Kč. Více se o produktech dozvíte v lékárnách nebo na www.barnys.cz

Umožněte vnitřním orgánům lépe pracovat!

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce