Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Zbavte se už konečně nedokonalostí pleti

( Komerční prezentace | přečteno: 6031x )

Jestliže se vysloví slovo „čistit“ , vybaví se nepoučené ženě nejspíš saponát na mytí podlahy nebo čistič skvrn. Tato žena netuší, že důkladně je třeba čistit i pleť. Mateřština bohužel nezná slovo odlišující úklid domácnosti od péče o pokožku a bezradný je i Slovník českých synonym. Pravdou je, že čištění pleti je podceňováno. Kdyby ženy věnovaly stejnou pozornost své pleti, jako svým podlahám, zbavily by se snadněji vad na kráse. Mnohé však dělají pravý opak. Před důkladným vyčistěním pleti ho hloubky pórů dávají přednost různým maskovacím trikům, které mají nedokonalosti pleti skrýt. Že by mohly vzniku nedokonalostí předejít, je vůbec nenapadne.

Dlouho se předpokládalo, že nedokonalosti pleti postihují pouze adolescenty. Výzkum ale ukázal, že je tomu jinak. Nedokonalosti pleti přetrvávají i po dospívání. Například 42,6 procent žen ve věku 20 až 30 let trápí černé tečky, nedokonalostmi pleti trpí 34,4 procent a akné 18,8 procent žen.

Zbavte se už konečně  nedokonalostí pleti

Pleť zaujímá stále významnější místo na žebříčku našich hodnot. Je nedílným kritériem hodnocení vzhledu a krásy každé ženy. Odborník vám potvrdí, že líčení není všemocné a že některé nedokonalosti lze jen obtížně zakrýt. Ne každá žena je odborníkem na líčení. Pokud má však po ruce účinnou kosmetiku, může se stát odborníkem na čištění pleti a předejít vzniku nedokonalostí. Co je tedy důležité? Vzít na vědomí nezbytnost základní péče o pleť a zejména čištění věnovat zvýšenou pozornost.

Odpovězme si na otázku, zda vůbec pleti základní péči poskytujeme. Není čištění naší pleti pouze povrchové? Používáme kosmetiku, která čistí pleť jemně, ale do hloubky pórů? Nespokojíme se pouze s vodou, která na důkladné vyčištění pórů nestačí?

Nová čistící řada Pure Zone, se kterou přichází Laboratoře L´Oreal Paris, splňuje nejvyšší nároky na čistění pleti. S pomocí unikátní technologie Pore Target se dostávají účinné látky až do hlouby pórů a díky technologii Iso Bacter získává tato kosmetika antibakteriální účinnost. Vitamin E chrání pleť před podrážděním.

Pleť očištěná kosmetikou řady Pure Zone je zbavena nadbytečného kožního mazu, který způsobuje její lesk a důkladně čistí póry. Odumřelé kožní buňky odstraňuje snadněji, což se projeví ve vyhlazení a zjemnění pleti Výsledkem je zdravě vypadající pleť zbavená nedokonalostí. Chcete takovou pleť mít? Začněte v hloubce pórů!

Související články

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce