Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
To je hezké, že se o tom tolik ví, jak je to nebezpečné, či není. V každém případě onemocní ještě hodně moc lidí kvůli pasivnímu kouření, než naše bezmozková vláda odsouhlasí zákon, že se v hospodách a podobných místech kouřit v žádném případě nesmí ! Přestal jsem kouřit, ale přeci kvůli tomu se nepřestanu scházet se svými známými právě v hospodě. Člověk jde do zaměstnání, vrátí se domů a udělá různé povinosti a až večer má chvíli klidu, tak kde jinde se dá se svými známými setkat? No v čajovně apod. určitě ne, když tam netočí pívo a já jsem čech. Pívo si tedy dám rád ! Z toho vyplívá, že jsem sice dokázal přestat kouřit, ale kvůli bezmozkové vládě onemocním tak jako tak. Vládě prostě na lidech nezáleží. Pouze na nich a jejich peněženkách !
Přidat nový komentář